Lupta pentru sufletele rămase între planuri – scrisoare deschisă către perdanți

În urma insistențelor orchestratorilor plandemiei de a ne convinge că ne vor binele cu forța, ne-am decis să le oferim un răspuns la aceste lugubre cântece de lebădă pe care le scot pe măsură ce le mor acțiunile…

„Dragii noștri psihopați, vă transmitem cu detașare că suntem bine și neschimbați, așa cum bine știți.

Vă confirmăm, ceea ce cunoașteți deja din studierea profilelor noastre, că suntem în continuare cei mai nesuferiți „divergenți” pe care vi i-a dat Dumnezeu pentru grabnica voastră însănătoșire sufletească.
Desigur că acolo unde pactul este făcut, noi nu știm dacă există îndreptare, doar că și noi am ales: Cu noi este Dumnezeu, Înțelegeți neamuri și vă plecați!

DEZBINAREA NU MAI ȚINE ! PE 15 MAI „STAREA DE LIBERTATE” PORNEȘTE ÎN MARȘUL JONCȚIUNII CĂTRE PIAȚA VICTORIEI

Disperarea voastră de a ne trimite mesaje puerile, dacă nu ar fi în contextul malefic creat de voi, indică că planurile voastre sunt limitate și nu vă opriți doar pentru că vă este frică, așa cum ați vrea să ne fie și nouă.

Frica nu poate fi decât episodică la oamenii indeciși, dar la divergenți nu este prezentă, fiind alungată de iubirea întru infinit.
Numai voi, psihopați ai pactului făcut cu frica, puteți fi stăpâniți de „omul” negru.

Lupta pentru sufletele rămase între planuri, căldiceii, nu este egală sau în superioritate pentru voi, pentru că noi divergenții suntem partea arzândă a planului Divin, a Lui Dumnezeu care, știți bine, s-a manifestat întotdeauna direct sub formă de flacără. Întunericul și frigul teribil vin de la gheața în care sunteți prinși, unde căldiceii nu se simt atrași cu toate eforturile voastre. Oricât ați folosi frica asupra lor, prea puțini vă vor urma! În schimb, flacăra Lui Dumnezeu ne va transforma pe toți în Lumină.

Către Parlamentul României – NOTIFICARE – AVERTISMENT ( ! ) Răspundeți afirmativ obligației de a cerceta suspiciunile de trădare și furt electoral anchetând
Serviciul de Telecomunicații Speciale

Încheiem cu compasiune pentru voi și cu zâmbetele detașate pe care ni le stârniți, acesta fiind singurul mesaj pe care nu-l veți putea decripta decât după ce veți pierde lupta în care v-ați angajat ca perdanți încă de la început. 🙂 ”

Exemplu de mesaj folosit de către perdanți…

Ultima noapte de frică, întâia zi de Victorie !

(Visited 133 times, 1 visits today)

Opinii la “Lupta pentru sufletele rămase între planuri – scrisoare deschisă către perdanți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.