STS

STS-Vulnerabilitate-Trădare ?!

Update – Foto documente – Către Parlamentul României – NOTIFICARE – AVERTISMENT ( ! ) Răspundeți afirmativ obligației de a cerceta suspiciunile de trădare și furt electoral anchetând Serviciul de Telecomunicații Speciale

UPDATE: Galerie foto cu detalii pe înțelesul TUTUROR  despre „parcursul” STS în meandrele serviciilor externe. Vedeți galeria de la finalul AVERTISMENTULUI!

Semnăturile trebuiesc confirmate pe e-mail!

Verificați și la spam…

Către Parlamentul României Răspundeți afirmativ obligației de a cerceta suspiciunile de trădare și furt electoral anchetând Serviciul de Telecomunicații Speciale

Acest demers nu este o petiție, ci este o obligație constituțională a fiecărui cetățean și o obligație de serviciu (cu implicațiile legale) a celor care trebuie să ia măsuri.

Implicarea unui serviciu secret, penetrat, în campania de vaccinare, în alegeri și nu numai, a făcut posibil dezastrul actual în care ne aflăm cu toții.
Mâine este prea târziu!

În baza Art. 55 din Constituția României și a Art. 2 din Legea nr. 51 din 29 iulie 1991 (privind securitatea națională a României) invocând respectarea atribuțiunilor legale care vă obligă să dispuneți cercetarea/anchetarea în comisiile de specialitate a aspectelor flagrante care privesc Securitatea Națională, noi cetățeni ai României cu drepturi suverane vă informăm următoarele :

 1. Prin intermediul „ACORDULUI DE FINANŢARE din 14 decembrie 2006
  între Guvernul României, prin Ministerul Administraţiei şi Internelor, şi Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin Agenţia pentru Comerţ şi Dezvoltare (USTDA)” , care poate fi găsit la adresa http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/84740 , sub pretextul unui împrumut în valoare de 268.170 dolari S.U.A. , Serviciul de Telecomunicații Speciale a fost inclus ca parte a acordului pentru a primi „Asistență Tehnică” din partea unei companii americane aprobată ulterior de către USTDA – care este o corporație recunoscută de către guvernul SUA ca agent de implementare de proiecte pentru finanțări externe.

 2. Așa cum reiese din acord, STS, care este numit „un organism public specializat” în acest acord, fără a se specifica că de fapt este o unitate militară cu regim de serviciu secret/de informații (UM 02999) a fost „evaluat” de către o firmă străină ( https://www.decisionanalysis.net/portfolio-item/romania-emergency-communications-tech-assistance/ ) care prin:
  „Sarcina 1. - Evaluarea disponibilităţii infrastructurii reţelei. Capabilităţile reţelei existente, inclusiv a STS
  Contractorul va evalua disponibilitatea reţelei din România de a insera tehnologie auxiliară şi servicii, care pot include, dar nu se limitează la: ” (vezi acordul ...)
  această firmă a avut și este posibil să mai aibă încă acces la infrastructura, rețeaua, tehnologia și protocoalele STS în mod nelimitat, conform acordului de mai sus.

 3. Nedorind să lansăm acuzații grave și nefondate, am verificat cu atenție textul acordului sperând să găsim o clauză care să închidă accesul la datele prelucrate prin „Asistența Tehnică” de către firma străină, dar în locul acestei clauze, necesare cel puțin dacă tot se preda STS-ul fără „limite”, am descoperit că „raporturile” efectuate de către firma străină și de către USTDA pot fi folosite de către acestea după bunul plac și caracterul „secret” este la mila „posibilului” și nu al obligațiilor:
  „Note:
  (2.) Contractorul şi Solicitantul vor face tot posibilul pentru a nu insera informaţii cu caracter secret sau confidenţial în versiunea publică a raportului final. (n.a. desigur versiunile interne sunt pline de secrete)
  (3.) Solicitantul şi USTDA vor avea dreptul irevocabil, global, irevendicabil, nonexclusiv de a utiliza şi a distribui raportul final şi întreg produsul muncii desfăşurate în temeiul termenilor de referinţă. (n.a. țintele acestor agenții ați fost și dumneavoastră, conform: „Contractorul va acorda o atenţie deosebită infrastructurii de telecomunicaţii pentru date şi voce, cele mai importante fiind schimbul de date şi teleconferinţă.”)

  Având în vedere succintele informări de mai sus de importanță majoră pentru securitatea națională și cu implicații penale de nivel înalt (pe care inițiatorul acestui demers le va detalia și documenta la audierile legale) , coroborate cu implicarea STS în procesul electoral, în campania de vaccinare, în toate aspectele sensibile de comunicații guvernamentale și nu numai,

ținând cont că de-a lungul timpului STS a mai fost indicat ca posibil să fie un serviciu penetrat din exterior și folosit cu știința unor alte servicii interne și externe, dar și a președinților României, a unor membrii din guverne și a altor actori politici, precum și a unor procurori șefi,

datorită suspiciunilor repetate și aproape demonstrate ca reale în spațiul public, că unii decidenți din STS, CSAT și cu concursul altor factori interni și externi, au fraudat alegerile din România (prezidențiale, parlamentare, locale și referendumuri) în mod repetat,

vă solicităm să răspundeți afirmativ la acest demers public și să începeți de îndată audierile și anchetarea acestui serviciu secret, respectiv Serviciul de Telecomunicații Speciale UM 02999.

Ne angajăm să predăm acest material direct către Parlamentul României în maxim 5 zile lucrătoare de la data publicării pe site, pentru a obține un număr de înregistrare.

Având în vedere gravitatea faptelor, comisia de specialitate a Parlamentului României, are ca termen de răspuns preliminar 15 zile de la primirea oficială a documentelor, fiind obligată legal să convoace pentru mărturie și detalii inițiatorul și martorii numiți ulterior de către acesta.

Toți cetățenii români, au obligația să respecte Constituția și legile statului român, de aceea solicităm cetățenilor să semneze acest document/avertisment, pentru a se opri dezastrul în care ne aflăm cu toții.

Redactat azi 12.05.2021

%%semnătura ta%%

569 semnături

Distribuiți:

   

Semnăturile trebuiesc confirmate pe e-mail!

Verificați și la spam…Acest demers nu este o petiție, este o NOTIFICARE – AVERTISMENT ( ! ) și este o obligație constituțională a fiecărui cetățean și o obligație de serviciu (cu implicațiile legale) a celor care trebuie să ia măsuri.

Implicarea unui serviciu secret, penetrat, în campania de vaccinare, în alegeri și nu numai, a făcut posibil dezastrul actual în care ne aflăm cu toții.
Mâine este prea târziu!

În baza Art. 55 din Constituția României și a Art. 2 din Legea nr. 51 din 29 iulie 1991 (privind securitatea națională a României) invocând respectarea atribuțiunilor legale care vă obligă să dispuneți cercetarea/anchetarea în comisiile de specialitate a aspectelor flagrante care privesc Securitatea Națională, noi cetățeni ai României cu drepturi suverane vă informăm următoarele:

1. Prin intermediulACORDULUI DE FINANŢARE din 14 decembrie 2006 dintre Guvernul României, prin Ministerul Administraţiei şi Internelor, şi Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin Agenţia pentru Comerţ şi Dezvoltare (USTDA)” , care poate fi găsit la adresa http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/84740 , sub pretextul unui împrumut în valoare de 268.170 dolari S.U.A. , Serviciul de Telecomunicații Speciale a fost inclus ca parte a acordului pentru a primi „Asistență Tehnică” din partea unei companii americane aprobată ulterior de către USTDA – care este o corporație recunoscută de către guvernul SUA ca agent de implementare de proiecte pentru finanțări externe.

2. Așa cum reiese din acord, STS, care este numit „un organism public specializat” în acest acord, fără a se specifica că de fapt este o unitate militară cu regim de serviciu secret/de informații (UM 02999) a fost „evaluat” de către o firmă străină ( https://www.decisionanalysis.net/portfolio-item/romania ) care prin:
Sarcina 1. – Evaluarea disponibilităţii infrastructurii reţelei. Capabilităţile reţelei existente, inclusiv a STS
Contractorul va evalua disponibilitatea reţelei din România de a insera tehnologie auxiliară şi servicii, care pot include, dar nu se limitează la: ” (vezi acordul …)
această firmă a avut și este posibil să mai aibă încă acces la infrastructura, rețeaua, tehnologia și protocoalele STS în mod nelimitat, conform acordului de mai sus.

3. Nedorind să lansăm acuzații grave și nefondate, am verificat cu atenție textul acordului sperând să găsim o clauză care să închidă accesul la datele prelucrate prin „Asistența Tehnică” de către firma străină, dar în locul acestei clauze, necesare cel puțin, dacă tot se preda STS-ul fără „limite”, am descoperit că „raporturile” efectuate de către firma străină și de către USTDA pot fi folosite de către acestea după bunul plac și caracterul „secret” este la mila „posibilului” și nu al obligațiilor:
„Note:
(2.) Contractorul şi Solicitantul vor face tot posibilul (n.a. această formulare este penală) pentru a nu insera informaţii cu caracter secret sau confidenţial în versiunea publică a raportului final. (n.a. desigur versiunile interne sunt pline de secrete)
(3.) Solicitantul şi USTDA vor avea dreptul irevocabil, global, irevendicabil, nonexclusiv de a utiliza şi a distribui raportul final şi întreg produsul muncii desfăşurate în temeiul termenilor de referinţă. (n.a. țintele acestor agenții ați fost și dumneavoastră, conform: „Contractorul va acorda o atenţie deosebită infrastructurii de telecomunicaţii pentru date şi voce, cele mai importante fiind schimbul de date şi teleconferinţă.”)

Având în vedere succintele informări de mai sus, care sunt de importanță majoră pentru Securitatea Națională și cu implicații penale de nivel înalt (pe care inițiatorul acestui demers le va detalia și documenta la audierile legale) , coroborate cu implicarea STS în procesul electoral, în campania de vaccinare, în toate aspectele sensibile de comunicații guvernamentale și nu numai,

ținând cont că de-a lungul timpului STS a mai fost indicat ca posibil să fie un serviciu penetrat din exterior și folosit cu știința unor altor servicii interne și externe, dar și a președinților României, a unor membrii din guverne și a altor actori politici, precum și a unor procurori șefi,

datorită suspiciunilor repetate și aproape demonstrate ca reale în spațiul public, că unii decidenți din STS, CSAT și cu concursul altor factori interni și externi, au fraudat alegerile din România (prezidențiale, parlamentare, locale și referendumuri) în mod repetat,

vă solicităm să răspundeți afirmativ la acest demers public și să începeți de îndată audierile și anchetarea acestui serviciu secret, respectiv Serviciul de Telecomunicații Speciale UM 02999.

Ne angajăm să predăm acest material direct către Parlamentul României în maxim 5 zile lucrătoare de la data publicării pe site, pentru a obține un număr de înregistrare.

Având în vedere gravitatea faptelor, comisia de specialitate a Parlamentului României, are ca termen de răspuns preliminar 15 zile lucrătoare de la primirea oficială a documentelor, fiind obligată prin lege să convoace pentru mărturie și detalii inițiatorul și martorii numiți ulterior de către acesta.

Toți cetățenii români, au obligația să respecte Constituția și legile statului român, de aceea solicităm cetățenilor să semneze acest document/avertisment, pentru a se opri dezastrul în care ne aflăm cu toții.

Redactat azi 12.05.2021

Popescu George, 0763.993.415

Ultimele semnături
569 Mihaela.mitrea77@yahoo.com Mitrea
568 Gelu Pantea
567 Bianca Volosciuc
566 Miriam Boldor-Weisz
565 VASILE TOFAN
564 ECATERINA VASILE
563 Gabriel ionut Ionut
562 Ioana Vintan
561 Titi Cotfas
560 ZENOVIA Pop

Galerie foto cu detalii pe înțelesul TUTUROR  despre „parcursul” STS în meandrele serviciilor externe.

 

 

DEZBINAREA NU MAI ȚINE ! PE 15 MAI „STAREA DE LIBERTATE” PORNEȘTE ÎN MARȘUL JONCȚIUNII CĂTRE PIAȚA VICTORIEI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 5.888 times, 1 visits today)

 1. Bine bine STSul intră în carantină iar după audieri poate și la ATI. Dar de ISU se ocupă careva? Nu de alta dar parcă e mână dreaptă amputata pentru moment pentru procurarea de informații secrete și discrete ale MOSADului. Toate sunt cusute cu ață albă. Dau câteva repere. Cafeneaua albaneză de la Constanța cu incendierea, clinica SABIC … turiști israelienii dați jos dintr-un taxiu și bătuți în 10 august. Trebuie făcută lumină și în ograda lui ARAFAT.

 2. Si celelalte Servicii de Informatii … cum isi asigura „Asistenta tehnica” ?
  Legislatia actuala le permit Acorduri cu firme straine incheiate intre ministere ?
  Pe „mina” cui este sau/si va ajunge acest Servici de Telecomunicatii ?

  Ofiterii de informatii dinainte de 1990 cum primeau venituri financiare sistematice de la „colegii” lor din alte Tari prin vinzarea cetatenilor romani cu o anumita pregatire profesionala: profesori, medici, avocati , .. precum si cei de etnie evreeasca si germana ?
  De la o astfel de situatie reala se deduce din cine este alcatuita Diaspora in prezent !!!!
  ( Informatia aceasta a fost transmisa in urma cu citiva ani la postul public Tv – B1TV )

  Un Babilon … totul !
  Daca fiecare ne-am ocupa sa ne confectionam singuri articolele de incaltaminte, imbracaminte, … sa ne scoatem fiecare , singuri, hrana direct din Pamint, … sa ne asiguram singuri fiecare cite un adapost , … sa ne aparam singuri fiecare cum putem si cu ce avem …
  NU ar mai exista aproape nimic din toate ” functiile si serviciile si specializarile „, … etc . si ce-or mai inventa cei care nu stiu de ce au fost nascuti pe aceasta Planeta ! Oameni buni – suntem nascuti sub Sentinta condamnarii la moarte cu Dreptul de a Alege Viata , … Nu cu Dreptul la Viata ! ( Nu posedam Viata, Nu avem Drept la Viata ci la a Alege Viata – este diferenta mare ! ) Deci cum putem sa ne ducem pe Luna sau sa realizam MegaConstructii si Opere de arta, si sa ne ucidem apoi intre noi, … si alte atitea realizari lipsite de sens … atit timp cit problema mortii Nu o rezolvam… niciun Om nu a rezolvat-o !
  Iar daca exista o rezolvare din afara universului nostru … atunci de ce nu suntem Toti orientati catre aceasta Unica Sursa de Viata ? Ci fiecare :
  unul isi face buncare,
  altul cerceteaza, inventeaza , cucereste, ucide pt a se extinde,
  altul zboara ( unde? )
  altul construieste ( pt cine ?)
  altul robotizeaza si controleaza tot ce „misca” ( cu ce scop? )
  … un Babilon !
  Nu este nimeni care sa stie cu adevarat ” Ce vrea ?” pt intreaga viata de aici si acum !!!!

  In Romania … citiva Ciobani bine alesi ( cu familie si cu ferme de animale ) ;
  construirea unor Tarcuri pt acesti Ciobani bine alesi;
  mutarea „turmelor” in Tarcuri ;
  anularea „legaturilor” externe distructive si dezavantajoase pt romani , … si intr-un an s-ar aseza toate la locul lor !!
  Dar, … Deh! … repet :
  Oamenii nu stiu ce vor sau nu sunt sinceri in ceea ce vor cu adevarat !
  Adica , vorba populara, nici in ” carul cu boi” , nici in ” caleasca cu zmei” !

 3. Tradarea trebuie pedepsita si eradicata !!! Suveranitatea este primul merit si atu la masa oricare negocieri !!! Treburile interne ale Romaniei nu trebuie interferate de interese straine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.