(Coincidențele care nu se întâmplă) – Un general fără o armată, o luptă și o victorie, este ca o cloșcă cu ouăle sparte…

Limbajul academic și diplomatic a ajuns o sclifoseală și o grețoșenie de când e folosit să acopere trădarea, lașitatea și prostia „intelectuală”.

Vă dăm câteva zile ca să înțelegeți!

Ăia mici, scurgeți vorbele astea la vârful demenței că vă prăjiți și voi

Mesaj pentru naivi… (pentru „cunoscători” e mai jos)

Bă geimes bonzilor, bă cearcililor, bă napolionilor, vă urmărim mișcările de trăgaciuri care sunteți și ne uimiți tot mai tare cu prostia voastră.

Bă, nu vă primesc ăia în buncăre, e țeapă!

Ce pastile, ce cipuri, ce vaccinuri vă trag onculții ăștia de vă prostesc în așa fel încât să aberați amenințări către Rusia, să faceți manevre „diplomatice” la limita roșie, să „ciupiți” marele urs de parcă ați fi rambo unșipe.

Bă lăsați ritualurile, că nu „e” pentru voi!

Nu e cușer pentru români că ați lăsat viermele ăla să-l ucidă pe marele urs din Carpați, dar pricepeți odată că bolboroselile cu ochii dați peste cap și pliciurile de muște nu fac nimic altceva decât să vă trimită la moarte.

Dacă moartea voastră o fi vreun obiectiv pentru voi, vă privește. Vă puteți sinucide (nu ca Năstase) sau puteți forța mâna stăpânilor voștri că vă ajută ei sigur. Pentru trecerea voastră dincolo nu este nevoie de un război mondial, care să se desfășoare pe teritoriul României.

Vă cunoaștem discursul elucubrant, despre „parteneriatul” NATO, despre amenințarea Rusiei (?!) pe care doar prostia voastră o face să devină reală. Vă cunoaștem șoptitorii în ureche care vă vorbesc despre „rațiuni înalte” când răspundeți bine la comenzi și despre „dosare cu șină de plumb” când ezitați.

Bă, da vă trece prin cap că muriți și că veți muri în chinuri?! În urma unui atac nuclear, chimic, biologic sau sub un simplu bombardament care v-a „surprins” pe tron!

Nu, nu sunteți nici minți luminate și nici eroi !

Sunteți niște erori umane și de aceea vă aflați în postura asta de „decidenți”.
Ne faceți rău și totuși vrem să vă ajutăm.
Vrem să vă ajutăm să găsiți salvarea vieților voastre și astfel să ne salvăm și noi.

Să vă desenăm din nou mai simplu :

1. Dacă nu executați ordinele vă execută.

2. Dacă executați ordinele muriți sigur la primul atac.

3. Singura șansă reală este poziționarea publică în favoarea poporului.

1. și 2. sunt clare: MURIȚI!

3. Este salvarea voastră și se face așa:

Ieșiți public și anunțați că vă retrageți din motive de sănătate (Iohannis, tu primul) .

Ăia care bălesc la retragerea voastră vrând să vă ia locul trebuie să înțeleagă că nu pot fi mai bine decât voi. Vor ajunge la 1. sau la 2., de aceea se vor abține și intrăm întru vid de putere.

Acum intră în joc cei care nu se schimbă la alegeri. Voi dați din umeri câteva zile și așteptați să se dezmeticească poporul (are cine … ) după care îi sprijiniți pe reprezentanții adunărilor ad-hoc să pregătească noua formă de administrare.

Nu vă faceți griji veți ști care e cea mai bună administrare atunci când veți face cele de mai sus.

Bă, nu ne întindem cu vorba… executarea !

Pentru „cunoscători”…

„Voi” ați făcut jocul ăsta „diplomatic” de „intelligence” și noi îl descurcăm, doar pentru că v-ați ascuns după „interese înalte”. Surpriză, „interesele înalte” se întorc împotriva voastră!

Sunteți haotici, bezmetici și vă îndreptați fix spre ce ați crezut că puteți evita, în mod egoist; moartea înainte de termen.

Din fericire pentru voi, noi nu lăsăm nici măcar trădătorii în urmă. Cu o condiție: Alergați acum deschis pe direcția noastră!

Lăsați „fumurile” de profesioniști și manevrele care numai în mintea voastră au fost inteligente.

Opriți-vă din orice „operațiune” care credeți că vă poate salva, trădând în continuare.

Știți, iar dacă nu, urmăriți direcția dată acum, că există un singur mod de a vă salva sigur.

Din frică și datorită manipularii, care vă domină încă, refuzați în mod morbid să acceptați că nu planurile voastre sunt salvarea.

Alergați acum deschis pe direcția noastră!
………………………… Executarea!

Militar în Rezervă, Popescu George ( surse https://www.facebook.com/Georgeroninro/posts/249551606922028 / https://www.facebook.com/Georgeroninro/posts/251677743376081 )

(Visited 267 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.