TRĂIASCĂ VESTELE KAKI, NEGRE ŞI GALBENE, ÎMPREUNĂ!!!

Panică generalizată pe toate canalele media!

Voci „supreme” în stat sau dovediţi diletanţi cu ranguri înalte, mâncători de arginți, mişei supuşi unor interese străine de iubirea de ţară, vor să obțină supunerea necondiționată a poporului sărăcit, adus în pragul disperării. Grija zilei de mîine, presiunea minciunilor oficiale, acest terorism psihic de zi cu zi, sunt cauze care generează efecte pe măsură.
Dezinformarea și manipularea, mijloace specifice psihoterorismului, au aplatizat voinţa românilor, dar au erodat și încrederea în acei “aleşi”, în marea lor majoritate trădători ai aşteptărilor poporului în decursul ultimilor 30 de ani.

Omul de rând, românul, îşi pune credinţa în Dumnezeu, Cel ce în mod constant, firesc, îi este alături prin morala Sa și prin răsplata pe măsura credinței și a faptelor, dar mai ales pe măsura onestității.
Voci ecleziastice, preoți, călugări, din ce în ce mai pregnante, vin în sprijinul oamenilor ca o pavăză şi contraargument al distopiei dictatoriale la care suntem părtaşi cu sau fără de voie. Morala creştină, împământenită la poporul român, este despre respect, tradiţie, familie, omenie și un infinit de valori ale binelui, nescrise dar purtate peste veacuri.

Ultima noapte de frică, întâia zi de Victorie !

Credința ne este atacată din toate părțile, cu forță și prin forță, cu reguli nelegiuite îmbrăcate în texte de lege, într-o normalitate forțată a absurdului. Azi sub scuza „riscului creșterii numărului de îmbolnăviri”, în fața unui „inamic” invizibil și aproape imposibil de verificat, instituțiile de forță au fost atrase în acest scenariu de luptă împotriva credinței și a normalității morale. De aceea trebuie să atragem atenția politicienilor, procurorilor, judecătorilor, militarilor, jandarmilor, polițiștilor și nu în ultimul rând jurnaliștilor și formatorilor de opinie creștini-ortodocși, că au fost botezați, cununați și vor fi îngropați de preoții care azi sunt amenințați împreună cu enoriașii de actele acestor pierduți.

Aparatul de stat în întregul lui nu ar trebui să fie altceva decât slujitorul poporului și să se subordoneze voinței și intereselor legitime ale acestuia. Fiecare om din acest sistem administrativ trebuie și va răspunde pentru faptele lui, pentru jurămintele încălcate, sau pentru actele criminale, oricât ar spera că scapă.

Lupta pentru sufletele rămase între planuri – scrisoare deschisă către perdanți

Aşteptările unei părți din poporul român este de a fi salvată, de a duce o viaţă normală, de a fi ocrotită de pericole de orice fel, de a fi protejată de aceste pericole evidente sau imaginare ce zugrăvesc imaginea sumbră a terorii, a pauperizării, a lipsei de educaţie, a neîncrederii în sistemul de sănătate, a debusolării induse. Chiar dacă implicarea zilnică în treburile țării nu este posibilă pentru fiecare cetățean, absența masivă a lipsei de implicare a ajutat acest sistem ticăloșit să se propage mai rapid. Cu toate acestea este firesc ca oamenii să se aștepte ca Statul să îi ocrotească, altfel statul nu mai are sens și devine ceea ce avem acum: O dictatură pe față.

Către Parlamentul României – NOTIFICARE – AVERTISMENT ( ! ) Răspundeți afirmativ obligației de a cerceta suspiciunile de trădare și furt electoral anchetând
Serviciul de Telecomunicații Speciale

Armata Română, a fost apărător vajnic, perpetuu şi recunoscut al poporului său, fiind obligată și azi să ia atitudine în fața acestei situații extreme de viață și de moarte pentru poporul din care fac parte militarii ei. Armata Română, indiferent de tratate, înţelegeri sau alte apartenenţe politico-militare existente, fiindcă dezastrul iminent o impune, trebuie să acționeze imediat!!!

Numai în aceste condiţii, se pot întrezări speranţe, idealuri, pentru toţi compatrioţii deznădăjduiţi, aflaţi în pragul disperării, în numele Libertăţii, al apărării dreptului la viaţă şi al celorlalte drepturi constituţionale atacate în mod constant şi agresiv în ultimii ani.

Soluţia!
O treime compactă, indestructibilă, o treime şoc pentru un sistem toxic.

Unitatea între Biserică Ortodoxă Română, Armata Română şi Poporul Român, este singurul generator de soluţii reale!!!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Trăiască vestele kaki, negre şi galbene, împreună!!! 

Autor – Lucian Iosif Duță

DEZBINAREA NU MAI ȚINE ! PE 15 MAI „STAREA DE LIBERTATE” PORNEȘTE ÎN MARȘUL JONCȚIUNII CĂTRE PIAȚA VICTORIEI

 

(Visited 213 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.