Video surpriză pentru Raed Arafat – ex ofițerul de CI Raul Coltor : Aștia vin să ne otrăvească neamul …

Raul Coltor este cel care a fost acuzat pe nedrept, din moment ce este liber și nu au avut curajul să-l prezinte unei instanțe, că l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat.
Au încercat să-l scoată nebun (internându-l o lună la psihiatrie) după care au renunțat din câte știm, probabil și fiindcă Raul Coltor se pare că este un fost ofițer de Contra Informații cu realizări deosebite pe plan internațional și mai
ales național.
Materiale (articole și video) despre munca lui găsiți pe internet căutând numele Raul Nicolae Coltor.
În acest video, găsit pe Facebook sub titlul „La o porție de mici
(de PORC! 💛💛💙) cu Raul C…” , se pare că a fost filmat fără știrea lui (atenție ! filmarea conține limbaj licențios) vorbind despre trimiterea lui Raed Arafat în România ca agent străin cu scopul de a pune în scenă atentate la siguranța națională .

Vom publica aici esențialul transcriptului, din filmarea prezentată mai jos, cu mențiunile și explicațiile autorului acestui material, care l-a cunoscut pe Raul Coltor în circumstanțe civice încă de dinainte de așa zisa pandemie . (o referință despre aceste acțiuni comune puteți găsi aici https://www.youtube.com/watch?v=mM0UsEELsbw )

Fiindcă nu cunoaștem identitatea celui care a filmat îl vom numi în continuare Martor RC .

Martor RC : Care mai e treaba cu ăsta, cu Arafat ?

Raul Coltor : Cu carcalete ? … Ca să înțelegi despre ce este vorba , trebuie să te întrebi întâi cine e carcalete , cine e Arafat … Arafat este un produs marca Soroș , în care s-au băgat bani (…) și a fost trecut printr-un sistem de „valori” făcut pentru ei . Adică ca să ai niște sclavi ascultători, întâi trebuie să te asiguri că slugile sunt pe măsura așteptărilor tale. Întotdeauna a fost poziția asta între sclavi și stăpâni … a fost sluga . Arafat este o slugă marca Soroș , care a fost antrenată să facă ceva și a făcut ceva mai mult decât … care a încurcat ceva-ul care trebuia să-l facă . Pe ăsta ori îl extrag , ori îl extermină . . .

Martor RC : A fost la televizor că se strânge comitetul lui în buncăr (!) … și mai e și asta că e văzut de obicei în public , că apare cu pistol la brâu …

Raul Coltor : Are buncăr și pistol deoarece informațiile care există sunt reale ( n.a. că este un impostor trimis din exterior să atenteze la siguranța națională) . Arafat a încălcat niște înțelegeri pentru că s-a combinat cu cineva care era împotriva obiectivului pe care îl avea el … (n.a. aici cred că este vorba despre infiltrarea lui Arafat în sistemul național de siguranță națională și amestecarea acestuia cu alte entități – diferite de stăpânii lui, care au preluat controlul parțial pe operațiunile lui Arafat, bineînțeles tot împotriva poporului român. De aici rezultă că noi suntem supuși unui genocid din mai multe direcții externe și cu suportul trădătorilor interni, dar și că aceste entități străine sunt în conflict. Așadar Arafat a eșuat în a păstra rezultatele infiltrării lui doar pentru stăpânii inițiali și deși misiunea este îndeplinită a creat pierderi ale puterii stăpânilor lui în România în favoarea altui inamic al poporului român. Toate acestea sunt un avantaj pentru noi, care , cu profesionalism , poate fi folosit dacă se merge până la capăt pentru salvarea poporului român.)
Raul Coltor : Și el nu știa treaba asta la început (n.a. Arafat … că a pierdut controlul asupra misiunii lui în favoarea altei părți. ) că românii îs „hoți” bă …
(n.a. aici Raul Coltor dă de înțeles că operațiunea de compromitere a lui Arafat și a misiunii lui a fost una românescă din umbră , totodată reieșind că fiind forța prea mare din spate nu putea fi oprit , dar putea fi făcut șah mat într-un final predându-l altei forțe mari .) … Și lui Arafat nu-i mai răspunde lumea la telefoane cum îi răspundea altă dată ( n.a. a pierdut orice sprijin de la stăpânii lui.) și a început să se dea cu cu..l de beton pentru că extracția lui din România a fost întârziată cu un scop , el trebuie să plătească în fața unora și a altora … (n.a. sugestie a lui Raul Coltor că Arafat va fi judecat și pedepsit în România.) (…) În momentul de față a fost abandonat aicea , lăsat aicea (…)
SMURD-ul este o creație a unora ca să reprezinte un ghimpe în securitatea națională , în siguranța națională , ceea ce este sănătatea ….

Vă invităm să vizionați filmarea …

(Visited 46.244 times, 1 visits today)

 1. Serurile experimentale fabricate de moderna, si celelalte firme, … sunt Arme chimice si biologice de Razboi . Deci oricine le foloseste impotriva semenilor – este un criminal de Razboi in mod real ! Punct.
  Fara atitea rationamente …. care pe cine serveste si impotriva cui actioneaza, cine l-a format si a investit in el , va fi expulzat contra unei recompense majore financiare sau executat /eliminat fizic …. etc … ?!!!!

  https://s-h-a-e-f.de/pfizer-patentanmeldung/ https://patentimages.storage.googleapis.com/68/80/73/6a17a66e9ec8c5/US11107588.pdf
  ” Această cerere de brevet Pfizer a fost aprobată la 31 august 2021 și este primul brevet care apare pe o listă de peste 18.500 , în scopul urmăririi de la distanță a contactelor tuturor persoanelor injectate din întreaga lume care vor fi conectate la internet.
  Nu mai sunt oameni, ci OMG-uri .. organisme modificate genetic !!!… printr-o conexiune cuantică a frecvențelor cu microunde pulsante de 2,4 GHz sau mai mari de la turnurile de telefonie mobilă și sateliți direct la oxidul de grafen, care se află în țesutul gras al tuturor persoanelor care au primit serul experimental chimic ”

  https://burebista2012.blogspot.com/2021/09/ingredientul-principal-din-mizeria.html
  „nu s-a reușit până în prezent să se demonstreze (sa se izoleze) că virusul ”Vedeta” există
  (pe asta se bazează și probatoriul grupului de avocați condus de Reiner Fuelmich în Procesul International împotriva pandemiei gestionata de guvernele lumii).
  Totul este o mare minciună pentru a utiliza arma biologică = serurile experimentale numite impropriu vaxin anti- „Vedeta” ”

  Pastrati-va demnitatea de Oameni si nu acceptati substante chimice de Razboi sa fie introduse in corpurile voastre ! Aici este problema ca nu se vrea sa se declare oficial
  Razboiul Mondial in care ne aflam pt ca schimbarea Cadrului ar duce si la o totala schimbare de abordare a mortilor!

  Daca pe timp de asa-zisa pace – mortii sunt de vina ca mor , adica fiecare moare pe cont propriu si nu raspunde nici medicul care l-a tratat ;
  in timp de Razboi – mortii sunt victime ale unor criminali , victime trecute in raspunderea unor persoane cu nume si prenume care au folosit diferitele tipuri de Arme de razboi si de distrugere in masa a populatiei . Iar la finalul acestui Razboi, aceste persoane sunt arestate, judecate si condamnate la executare sau inchisoare pe viata! Ori la o astfel de asumare a mortilor – nu se vrea sa se ajunga , pt ca nimeni dintre criminali sa nu raspunda cu viata lor vreodata !
  Dar oricum, fiecare individ uman va ajunge intr-un Final al Istoriei umanitatii, sa-si primeasca Recolta proprie de ginduri, decizii, fapte! Fiecare ramine cu ce-a ales !
  https://t.me/WW3INFO

  Tot Binele va doresc !
  http://www.deniss.com.ro/arkofcovenant.html
  https://www.facebook.com/RevenireaLuiHristos
  https://www.facebook.com/ImmortalLiveJesus/

  1. Nu ar fi de mirare ca undeva să fie stipulat că cine sa injectat nu-și mai aparține.

   Profetul Emmanuel Makandiwa sunea că este ușor să ne transforme în telefoane mobile.
   În 2015 anunța ceea ce trăim spunând: C n a, C n a, acolo din mare, dacă nu ne rugăm vor fi chiar și miliarde de morți.

 2. Trebuie judecat Arahfat el este presedintele romaniei el face legi santem sub dictatura straina , cum este posibil , medicamente pastile sunt si se moare,,, arsi in spitale si asfisiati la aparate oxigen , intri dar nu mai iesi , un barbat sanatos fara nici o boala intrat si iesit mort , doi copii ramasi , cine are pile iese viu cine nu e mort , Legea doarme in Romania , in cine sa mai am incredere statul roman nu mai este , imi doresc sa inchid ochii , mi am iubit mult tara mea bogata frumoasa , stiu cum au suferit pe front bunicul , tata unchi mort pe front pt ca noi sa avem o tara si un trai asigurat prin munca cinstita , azi drep tatea si adevarul au murit de mult , Ma intreb oare romani au facut virusul microbul de platesc amenzi ,, noi nu avem voi sa fim liberi ei au ,,? Spun de alte tarii ca fac si noi nu , da pt ca salariul lor este in mii de eur si noi in 2 lei ,, si voi politici mii de eur pt ca noi va platim ,, Nimeni nu gandeste la acesti parinti bunici care au rabdat foame frig intuneric cozi si copii in loc de ciocolata eugenia manca au , cine sunt azi , copii celor de ieri nepoti lor ,,, dl cei care mintiti,,, dl arafhat cine esti ,, tu mananci dar mii de copii romani batraini mor de foame in romania , cine esti te intreb ,? de ce esti in tara mea , eu iti spun pleaca ai ucis destul ,,,,bani miliarde ai furat de la popor sarac acum , pleaca ne am saturat , cutitul ne a ajuns la os ,,Arafhat ,,

 3. Pe poza cu Raul Coltor apare unul din simbolurile Masoneriei, ALBINA. Acest simbol reprezinta O Singura Lume, o lume in care toti gandim si actionam lafel.

 4. Cel care a facut filmarea cred ca ar fi fost mai corect sa ii fi cerut voie lui Raul Coltor daca este de acord ca acest clip sa fie dat publicitatii…

 5. Domnul nostru, Iisus Hristos către Profetul John Leary, Miercuri, 25 August 2021
  Iisus a spus: „Poporul Meu, această viziune ciudată de murdărie și cenușă este un semn al dreptății Mele, deoarece îi voi distruge pe oamenii răi care încearcă să ucidă poporul Meu cu vaccinurile și virușii lor otrăvitori și malefici. Acei politicieni și medici răi, care mint poporul cu privire la planul malefic de reducere a populației, vor fi arși și distruși pentru faptele lor rele. Acești oameni răi încearcă să se folosească de angajatori și colegii pentru a impune vaccinurile otrăvitoare angajaților și studenților. Poporul vostru trebuie să se trezească și să realizeze că aceste injecții obligatorii vă vor ucide în câțiva ani. Chiar alegeți să muriți pentru a păstra un loc de muncă atunci când nu veți fi acolo. Acesta este motivul pentru care uciderea intenționată a multor oameni este atât de malefică, iar liderii voștri mincinoși și oamenii din domeniul sănătății ar trebui să fie băgați la închisoare pentru că au încercat în mod intenționat să vă reducă populația. În curând veți vedea multe cadavre pe jos din cauza acestor injecții malefice. Strigați de pe acoperișuri să nu faceți aceste injecții toxice și încercați să vă treziți poporul pentru a lupta împotriva acestor mandate ilegale și malefice care nu ar trebui să fie urmate. Dacă protestați suficient de tare, s-ar putea să puteți opri aceste mandate ilegale. Puteți folosi uleiul din Vinerea Mare sau apa de exorcizare pentru a-i binecuvânta pe cei vaccinați, astfel încât aceștia să nu moară. În orice caz, veți vedea trupurile acestor răi arse până la sânge pentru acțiunile lor rele. Dreptatea Mea va fi înfăptuită asupra celor răi care provoacă aceste mandate. Credincioșii Mei vor fi chemați în refugiile Mele de protecție pentru a evita administrarea vaccinurilor, unde veți fi hrăniți și protejați de trupele ONU care vor încerca să vă ucidă.”

  Iisus a spus: „Poporul Meu, vă arăt un coș de donații gol. Semnificația se referă la cât de mult din timpul, talentul și banii voștri sunteți dispuși să renunțați și să contribuiți la salvarea sufletelor. Îi invit pe toți ai Mei să lucreze la convertirea sufletelor, dar acest lucru nu este ușor de făcut pentru oameni. Ceea ce observ Eu este intenția din inima voastră de a Mă sluji. Trebuie să fiți credincioși la rugăciunile zilnice și la Adorație atunci când vă faceți timp pentru Mine. Acesta este modul în care vă arătați dragostea pentru Mine și pentru aproapele vostru. Așa cum vă cer să dați cu generozitate prin donația de bani, tot așa trebuie să fiți generoși și cu timpul vostru. Tu și soția ta vă petreceți timpul împărțind sticle de ulei de Vinerea Mare, iar tu și soția ta dați din timpul vostru venind la discuții și împărtășind mesajele Mele în conferințele tale Zoom. Cu toate acestea, oamenii își pot împărtăși credința cu ceilalți chiar și în moduri mici, în fiecare zi, prin acțiunile lor. Venirea la slujba zilnică este un alt mod de a mărturisi dragostea voastră pentru Mine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate eforturile voastre de evanghelizare.”

 6. Fraților, aici nu este vorba doar de otrăvirea României.
  Ei ne rezolvă la sol dar mai ales din aer.
  Ne fură solul dar otrăvesc și aerul, simplu dar eficient, rezultat: bolnavi și morți.

  Maica Domnului spunea: când vedeți nori anormali pe cer, intrați în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.