România de la vaccinare la război cu Rusia din cauza Germaniei

Precizare : Când auziți conflict între „țările membre NATO” și Rusia să știți că e vorba în primul rând de România, de teritoriul României, adică bombele vor cădea aici, trupele vor debarca aici, desantul parașutat va fi prin apropierea casei tale și Marea Neagră este doar momeală pentru ca într-o formă sau alta să pornească invazia asupra poporului român.

Germania, mai mult decât toate puterile lumii la un loc, își dorește acest conflict pentru a putea continua „mărețul” vis al celui de-al treilea Reich. Pentru ei România este un cap de pod, dar nu numai (despre asta vom vorbi într-un alt articol).

Cine este vinovat pentru că românii sunt la o rachetă distanță de pierderi de vieți nevinovate ?!

Fără a lua partea Rusiei sub nici o formă, putem observa cu ochiul liber că toate declarațiile belicoase pornesc inițial dinspre NATO (SUA) către Kremlin, pentru ca ulterior să apară replici care, fără dubii, ne privesc direct. Suntem în linia întâi și noi ca popor nu avem nici o vină, dar avem datoria de a interveni pentru a opri acest atac concertat al declarațiilor care ne includ și care vor duce la război în România.

Germania în maxim două luni de zile își pierde puterea în România și de aceea este dispusă să se arunce cu capul înainte într-un conflict armat pe teritoriul nostru. Aici nu contează ce credem noi în plan personal, și nu contează că majoritatea sunt orbiți de manipulările TV, faptele vorbesc de la sine. Este evident !

Știți cu ce ridică Germania și Austria poporul la luptă?
Avem nevoie de gazele rușilor altfel muriți de frig.
Bineînțeles că nu se spune direct, dar mesajele sunt clare în acest sens oricât ar fi de bine îmbrăcate.

Văzând mișcările din ultima vreme : ambasadori expulzați, amenințări șocante cu arma nucleară, dislocarea de trupe și tehnică militară, ne arată clar că urmează (va) un război în care noi românii vom muri fără vină.

Totuși vom fi vinovați dacă am aflat că există soluții și nu am făcut nimic .

Ușa noastră este deschisă oricui până la momentul fără de întoarcere .

(material primit la redacție în mod anonim din partea unei grupări care se autointitulează „Duhurile Contrainformațiilor Militare Române”)

(Visited 5.871 times, 1 visits today)

 1. Razboiul … este doar in mintea lui Lucifer , inventatorul si distribuitorul mortii, … si de-aici s-a raspindit la alte fiinte inteligente angelice si umane ! In privinta Romaniei , … Nu Germania ar putea fi responsabila de vreo neintelegere dintre rusi si romani !
  Pentru ca daca Romania va mai pendula intre „carul cu boi” si „caleasca cu zmei” – sunt toate sansele sa dispara fizic de pe Harta planetei , si aceasta s-ar intimpla pe „merit” !
  „Meritul” lipsei de Hotarire, de Vointa precum si lipsei de Loialitate !!!!
  In plus se adauga si doua vicii ale romanilor , si nu numai ale romanilor:
  vinzarea de Oameni si desfriul ( desfrinarea, asa-zisa „spiritualizare” a relatiei de cuplu )
  Daca intr-adevar s-a format deja o Forta Militara Globala sub comanda lui Trump , iar Romania ” se mladiaza” dupa cum bate vintul, … va ajunge ca o trestie frinta !
  https://www.facebook.com/pierre.dubois.12
  https://www.facebook.com/pierre.dubois.12/posts/3769687756467828
  Programul de Operatiuni militare – Armata lui Trump – Forta militara la nivel global

  Tot Binele !

 2. 1. Felicitari pentru articol, confirm cele scrise dar nu se poate ști momentan dacă se va ajunge sau nu la război. Este adevărat cu schimbarea sferelor de influența precizate. Se vede si cu proiectul nuclear american ca ceva a început sa se schimbe.
  2. Felicitari pentru inițiativa asociației dar ar fi trebuit completată in denumire “victimele și ale corupției “ deoarece nu numai pandemia a făcut victime știm bine genocidul cine îl conduce și cum. Probabil MJ nu v-ar fi lăsat cu aceasta denumire inclusă.
  3. Va uram succes și va vom sprijini !

 3. România este poporul primordial…secret aflat la Vatinan…Biblia adevarata se afla tot acolo…Traim de mii de ani in minciuna si manipularea Dumnezeu sa ne dea putere sa luptam contra satanelor kabalistice care conduc planeta.

 4. Într-adevăr războiul va începe,curând.dar ce se vede în viitor va fi bine..Rusia nu este rea. Știm cine a fost în spatele războiului..chiar va elibera Europa de răul care vine. Dumnezeu are ultimul cuvânt în tot si în toate .

 5. Pr. Arsenie Boca: România va fi ocupată de 3 țări și peste cei care ne ocupă va cădea foc.

  Dumnezeu cere rugăciunile noastre, ele pot să: reducă intensitatea loviturilor, a amâna sau chiar a opri.

  Dumnezeu Tatăl: nu mai stați cu spatele la Mine; fiecare rugăciune o folosesc împotriva satanei.

  Dragi frați și surori, folosiți Cuvântul (Dumnezeu) cu Iubire, este Energia (Puterea) Primordială, fără Credinta toatală din inimă nu are efect .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.