Mesaj important pentru țară, Nicolae Raul Coltor : „ Stați acasă până pe 1 DECEMBRIE 2021 ! ” – Operațiunea Sindicatul în derulare ! – foto document

Actualizare :

România

16 DECEMBRIE 1989

1 DECEMBRIE 2021 

Video înregistrat live pe facebook în 23.11.2021 ( Nicolae Raul Coltor și George Popescu )

Drept urmare a operațiunilor serviciilor „ secrete ” ( toate ) aflate în plină desfășurare în România , ex ofițerul de contrainformații Nicolae Raul Coltor împreună cu George Popescu ( deținătorul genocid.ro ) vă aducem la cunoștință următoarele fapte care sunt îndreptate împotriva poporului român .

Noi , Nicolae Raul Coltor și George Popescu aflați sub juramântul militar de credință față de poporul român , am luat parte la mai multe întâlniri cu anumiți intermediari din serviciile de informații (toate) care au primit Notificarea că de 1 Decembrie 2021 va porni Revoluția de Eliberare a Poporului Român .

Astfel eu , George Popescu , am fost martor la toate aceste întâlniri în care s-a negociat capitularea serviciilor .

Având în vedere că poliția și jandarmeria sunt singurele instituții , cu masă de manevră , rămase disponibile la ordin politic , prin Operațiunea Sindicatul ( în derulare – vezi foto ) se încercă sabotarea adevăratei Revoluții de la 1 Decembrie 2021 .

Operațiunea Sindicatul aflată în derulare , reconfirmată în 1999 (vezi foto) a fost adusă în prim plan astăzi, 21.11.2021 , pentru a se crea o supapă de depresurizare și pentru a deturna Revoluția de Eliberare a Poporului Român de la 1 Decembrie 2021 .

Datorită faptului ca prin Operațiunea Sindicatul se încearcă sabotarea adevăratei Revoluții de Eliberare a Poporului Român din 01.12.2021 , vă sugerăm dragi români să stați acasă și să urmăriți evenimentele provocatoare pe internet și la televizor făcând tot posibilul ca să identificați cadrele agenturilor până pe 1 Decembrie .

Astfel le dejucăm sabotajul și tot odată veți fi pregătiți să recunoașteți cadrele agenturilor de pe la protestele mai vechi și mai noi .

Ne întâlnim pe 01.12.2021 la București și la Alba unde vom fi alături de poporul român în Acțiunea de Eliberare .

Așa să ne ajute Dumnezeu !

(Visited 38.540 times, 1 visits today)

 1. Dumnezeu cu Noi pîn’ Ne vedem!
  Să vă meargă cu adevărat bine în tot ce faceți !
  Și să alegeți ceea ce rămâne și trece dincolo de moarte!
  Încă puțin ! …

  Felicitări domnului George POPESCU ????- se pare că a preluat Sistemul de Transmisiuni de Urgență … aici pe http://www.genocid.ro !!!!

  1. TRĂIASCA PATRIA!
   JOS JOHANISS,ARAHAT,CÂȚU PÎRȚU,TATARU,ORBAN,PNL,PSD,USR+,UDMR,MINORITATI!
   TRĂIASCĂ PATRIA!
   JOS PANDEMIA LUI JOHANISS SI A LUI BILL GATES,FAUCI!
   JOS VACCINURILE OBLIGATORII!
   JOS GHEORGHIȚA!
   JOS MASCA,MAFIOȚILOR,NU ESTE NECESARĂ!

  1. EXACT !!! Același cuvânt cheie mi- a sărit in ochi și mie in acest pamflet , este surprinzător similitudinea cu Q , alta estafa ce a avut loc in SUA in 2020 .
   Păcat ca marea majoritate a populație din România , nu văd sau nu știu sa citească printre rânduri .
   Păcat ca sunt afara din țara , sunt sclav al acestui pământ pe care l- am ales greșit acum mulți ani in urma . Dar cred ca dacă e nevoie de întoarcerea in țara mea , o voi face doar când exista o posibilitate reala de a răsturna acest sistem corupt , cea ce nu se vede deocamdata .
   Ca întotdeauna , din păcate , se pare ca mereu am avut nevoie de un,, lider ,, care sa ne împingă sa facem ceva , o grupare de orice tip sa ia inițiativa de a strânge in masa câți mai mulți romani , mereu am avut nevoie sa fim împinși de la spate …
   Sa vedem ce ascunde și de data asta , acest ..nu am calificativ …

   1. Binenteles.. Voi plecați din tara si așteptați alții sa va rezolve problemele ca voi sa va intiarceti acasă când o sa va fie bine.. De ce nu lupți alături de acest popor domnule EX-SCEPTICUL?Asa ați fugit majoritatea. Uita te la omul asta care vorbește mai sus si vezi dacă te poți ridica la ibaltimea demnității lui

 2. Declarată OMS ca fiind organizație teroristă și împreună cu toți cei ce au trădat popoarele in favoarea acestei organizații teroriste, judecați și condamnați, pentru o justă pedepsire a tuturor criminalilor ce au terorizat intreaga planetă.
  Prosti românii ca nu se vaccinează și iată cum țările campioane la vaccinare sunt campioane și la infectare.
  Iată aici și explicația golăniei criminale Guvid-19. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4192697637518852&id=100003359713520

 3. Stau în casa pana la 1 decembrie, vreau să ieșim cu mic cu mare atunci la Revoluția adevărată. Pentru dvs am respectat, recunoștință și prețuire. Cu Dumnezeu înainte sa ne câștigăm libertatea.

  1. Este o ocazie rara de 1 Decembrie unde ii putem prinde pe toti in acelasi loc. Haideti sa ne organizam si sa-i luam pe sus. Eu sunt pregatit sa-mi dau viata!

 4. Tatal nostru , care esti in ceruri….FACA-SE VOIA TA , PRECUM IN CER, ASA SI IN ROMANIA !!!
  Doamne-ajuta, DOAMNE ,
  DA IZBANDA patriotilor !!!???❤??

 5. Ne am saturat de mafia securistilor postlovilutiei din 89…care s a imbogatit pe spinarea tinerilor ucisi in cacialmaua khazara .Prima lovilutie televizata…pt singura tara care si a platit datoriile criminalilor mondiali….Oamenii simplii constientizeaza adevarul…dar sunt manipulati grosolan de masmedia mituita de cuibul de khazari. Dumnezeu apara România pt ca este poporul primordial! Sa avem nadejde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.