Intrăm în Război ?! – Ultima oră : Ultimele avertismente ale lui Nicolae Raul Coltor se confirmă din surse oficiale !

Conform afirmațiilor publice , din ultimii trei ani , ale analistului de risc extern Nicolae Raul Coltor ( FĂRĂ RĂZBOI ÎN ROMÂNIA ) România se află în fața unui iminent pericol de a fi împinsă în război cu Rusia.

Astăzi ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, declară : ”Situaţia politico-militară dificilă în lume şi creşterea activităţii ţărilor NATO în apropierea frontierelor ruse dictează necesitatea unei dezvoltări calitative sporite a forţelor armate”, a indicat ministrul rus la o reuniune cu corpul de ofiţeri, scrie agerpres.ro

De asemeni stiripesurse.ro  titrează : „ Rusia anunță că este gata de RĂZBOI cu România și colegele din NATO: ‘Sporim capacitatea de luptă a trupelor’ ”

Așadar , dacă mai existau îndoieli în ceea privește veridicitatea surselor , a probității și a analizelor lui  Nicolae Raul Coltor , azi toate acestea sunt confirmate din surse oficiale de stat .

La această oră Nicolae Raul Coltor ne-a declarat :

„ Fereastra pe care o avem la dispoziție la 1 DECEMBRIE 2021 va reprezenta singura șansă lasată deschisă de marile puteri ( Rusia , China și SUA – Trump ) Poporului Român de a-și decide singuri viitorul referitor la evitarea unui Război sângeros pe teritoriul României . 

Fac apel la rațiune și discernământ către întreg Poporul Român de a găsi o cale de comunicare în vederea căderii de acord pentru  a evita implicarea României în acest Război !

Vă așteptăm pe 1 DECEMBRIE 2021 la ALBA IULIA și BUCUREȘTI pentru a striga cu toții REVOLUȚIE PENTRU LIBERTATE !

CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ :

Dispoziţii privind luarea unor măsuri faţă de făptuitor

ARTICOLUL 310 

(1) În cazul infracţiunii flagrante, orice persoană are dreptul să îl prindă pe făptuitor.

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/185907 

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI :

ARTICOLUL 55 

(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.

http://www.cdep.ro/pls/dic/site2015.page?den=act2_1&par1=2

LEGEA SIGURANȚEI NAȚIONALE :

ARTICOLUL 2

(2) Cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală
de a contribui la realizarea securităţii naţionale.

https://www.sri.ro/assets/files/legislatie/Legea51.pdf

(Visited 26.255 times, 1 visits today)

 1. Da ar trebui toți Romani sa iasă să-l dam jos pe Iohanis…și guvernul de Rahat care sa format acum…acești oameni nu mai au spirit de Romani în ei…doar de lașitate trădători furaciosi și mincinoși….trebuie bătuți până când se vede ca am făcut dreptate….

 2. Neapărat o unitate strânsă între armată şi popor, arestarea trădătorilor pe 1 decembrie ,şi preluarea puterii (dacă e nevoie chiar de către armată) , repunerea României pe făgaşul cel bun .

 3. CHIAR ESTE ULTIMUL CEAS PENTRU ROMANI, PRIN ORICE MIJLOACE VOR SA NE DISTRUGA CA NATIE, INTREBATI-VA DE DE ?
  PRIMA DATA AU DISTRUS ECONOMIA, AGRICULTURA, AU INCHIS MINELE AU INGROPAT UTILAJE NOI DE ZECI DE MILIOANE CA ROMANII SA NU MAI AIBA LOCURI DE MUNCA SA PLECE DIN TARA SA RAMANA PUTINI SI SA NU AIBA CINE SA SE OPUNA PLANURILOR LOR DIABOLICE.
  CU PENSIONARII SE DESCURCA, II BAGA LA SAC SI ASA SCAPA SI DE EI SI DE PENSIILE LOR .
  IATA AU CONTINUAT CU VAXINURILE UCIGATOARE SI CA SA GRABEASCA LUCRURILE INVENTEAZA NOI SI NOI VALURI SA TERMINE OMENIREA. IAR CA ULTIMA ETAPA AU CREAT VARIANTA DE RAZBOI.
  DACA NICI ACUM ROMANII NU INTELEG SI NU IES SA FACA CURAT IN TARA ASTA, E CEL MAI MARE PACAT DE FAPT ISI TRADEAZA PROPRIA FIINTA CARE E CREATIA LUI DUMNEZEU, IAR TOTI CEI CE AU FOST IMPUSCATI IN 1989 AU MURIT IN ZADAR.
  E MINUNAT CA MAI AVEM OAMENI CARE NU AU UITAT CA AU JURAT CREDINTA TARII, E VREMEA SA-I URMAM. DUMNEZEU E DREPT SI IUBITOR SI ARE ULTIMUL CUVANT.

 4. Cu Dumnezeu ÎNAINTE … DAVID A BIRUIT PE GOLIAT DOAR CU PEATRA ,LOVIT CHEAR IN FRUNTE ,SI NOI SUNTEM UN DAVID ,O sa biruim și noi Cu noi este Dumnezeu înțelegeți , politicieni și va plecați..,

 5. VOI SUNTEȚI DE LA AUR ȘI REPREZENTAȚI DOAR 14 LA SUTĂ DIN INTENȚIILE DE VOT ALE ROMÂNILOR. AȘA CĂ MAI STAȚI ÎN BANCA VOASTRĂ. ÎN MULTE LUCRURI AVEȚI DREPTATE DAR SĂ SPUNEȚI DE ACEST GUVERN CARE ABIA S-A FORMAT CĂ ESTE DE RAHAT ARATĂ CĂ SUNTEȚI PUȘI DOAR PE SCANDAL. PĂI ȘI SATANISTII ȘI SECURIȘTII DE LA USR-PLUS SUNT NUMAI PE SCANDAL ȘI HOȚIE. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DE LA SFINȚII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII. TRĂIASCĂ DOAMNA DIANA SOSOACA UN BUN PATRIOT CARE LUPTĂ PENTRU BINELE ACESTUI SĂRMAN POPOR ROMÂN PENTRU DREPTATE SI ADEVAR SI MERITĂ SĂ FIE SUSȚINUTĂ ȘI SPRIJINITĂ BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII SI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ AMIN. JOS U.E DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ IN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. CITIȚI CARTEA SFÎNTULUI PAISIE DIN MUNTELE ATHOS INTITULATĂ SEMNELE VREMURILOR DIN URMĂ, CARE SPUNE CLAR CĂ UE ESTE O DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ IN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. PUTEȚI CUMPĂRA ACEASTĂ SFÎNTĂ CARTE PRIN COMANDĂ POȘTALĂ LA NR DE TEL 0213311022 EDITURA EVANGHELISMOS ȘI DE LA TOATE CELELALTE EDITURI ORTODOXE ȘI O236326730 EDITURA EGUMENITA. DOAMNE APĂRĂ SI OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI ȘI PE TOATĂ LUMEA TA CEA BUNĂ ȘI CREDINCIOASĂ DOAMNE AJUTĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE VĂ DORESC. NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU CUM SPUNE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI. HRISTOS A ÎNVIAT. DOAMNE AJUTĂ.

 6. Altă gogoașă caldă scoasă din cuptor de „servicii”, pentru a reîncălzi frica, groaza, panica printre confrați. Minciuna însă nu-i mai atinge pe români: drobul de sare! Altele sunt preocupările acestui Neam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.