Nicolae Raul Coltor : Pentru Poporul Român unicul suveran și stăpân al României

Noi : Nicolae Raul Coltor , George Popescu , Lucian Budănescu , Laur-Toni Dîrnea , Florin Mocănaș și alți cetățeni români , în baza art. 55 și art. 118 din Constituția României , ne luăm angajamentul public în fața Poporului Român :

1. Numirea unui președinte și punerea în funcție prin voința poporului . Dacă voința poporului este numirea unei ” doamne cu greutate ” pentru această demnitate publică , vom fi de acord cu voia poporului și vom asigura să se împlinească .

2. Evitarea conflictului armat cu Rusia sau cu alte state . Declararea neutralității României !

3. Recâștigarea independenței și suveranității prin eliminarea datoriei externe fără noi taxe sau impozite și prin ieșirea din Uniunea Europeana .

4. Reconstruirea statului Român printr-o formă de administrare bazată pe răspunderea penală individuală și verificarea sănătății mintale .

5. Stoparea genocidului produs prin atacul bio-terorist numit Covid 19 .

6. Pedepsirea participanților la acest atac bio-terorist numit Covid 19 și a celor care se fac vinovați de genocid , crime împotriva umanității , trădare și înaltă trădare . Judecarea și condamnarea se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .

7. Pedepsirea participanților la lovitura de stat din 1989 și a celor care au continuat planul extern de înrobire a Poporului Român . Judecarea și condamnarea se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .

8. Toate acestea se vor pune în aplicare prin voința poporului unic suveran și se vor desfășura în mod pașnic . Cei care vor încerca sa producă violențe vor fi indicați organelor de ordine , sau reținuți de către popor în baza art. 310 C. proc.p. și aduși în fața judecătorilor . Judecarea și condamnarea acestora se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .

Așa să ne ajute Dumnezeu !

(Visited 3.456 times, 1 visits today)

 1. Cântarea cântărilor (8:3)
  „Mâna lui stângă să fie sub capul meu și dreapta lui să mă îmbrățișeze! ” https://ebiblia.ro/app/#read/vdcc/C%C3%A2nt/8/1

  Observație asupra desenului acestui Articol:
  o familie tradițională țărănească românească

  De obicei catolicii așează consoartele
  ( partenerele) la dreapta lor !
  Dar Raportul scripturistic prin cartea ” Cîntarea Cîntărilor” , la Capitolul 8:3, spune altceva :
  soția se află la stînga partenerului!

  Oricum … catolicii , militarii … ( prin organizațiile lor mai mult sau mai puțin secrete) se implică și de cele mai multe ori genereaza schimbările majore la nivelul comunităților și al societății globale! Iar Romania nu face excepție!

  În privința textului va felicit pt simplitate, limbaj accesibil, conținut concis, cuprinzător, … dar grijă! … să nu trecem din „baltă” în „lac” ( procurori , psihiatri ) ! Este drept că nu suntem în Paradis , iar majoritatea oamenilor de pe această Planetă a morții nu vor sau nu pot să recunoască că specializările , meseriile, profesiile lor, etc. … , nu vor mai exista de niciun fel în Viața eternă sau pe Noul Pămînt, unde nu va mai fi moarte! De aceea vă doresc să alegeți o dată și bine! … ceea ce rămîne pt totdeauna și care trece dincolo de moarte! Succes! Și Spiritul Adevărului Vieții să vă anime în tot ceea ce faceți!

 2. Ma bucur sa vad ca existați, ne dați speranțe, sunt dezamăgita ca nu s-a întâmplat nimic astazi😭😭. Dumnezeu sa ne ajute.

 3. Sunt de accord cu cele de mai sus exprimate de dumneavoastra dar ca sa nu se mai repete istoria si la carma tarii si ca romanii sa-si afle alti „stapani” mai ticalosi si criminali ca acestia la alegerea oamenilor care fie reprezinte trebuie sa stea integritatea verificata stiintific iar Poporul Roman trebuie sa-si organizeze alegeri libere ca entitate vie adica ca popor iar nu guvernul sa le organizeze si sa le manipuleze prin mass media si STS .
  Expun cateva idei mai jos despre modul cum consider eu ca s-ar putea realiza acest lucru legitim si integru :

  Proiect pentru popor
  Tara este pamantul pe care traim si trebuie sa fie ca o mama buna pentru popor. Nu toate popoarele au tara sau si-au pierdut tara in decursul vremurilor . Popoarele pot trai si fara tara plecand in diaspora sau pentru ca si-au pierdut-o fiind cucerita de alt popor mai viteaz sau mai siret , iar bietul popor bastinas ramanand sa traiasca fara noroc tot pe pamantul stramosilor asteptandu-si norocul istoriei ori reinvierea virtutilor neamului ca sa-si redobandeasca tara ori disparitia prin asimilare si risipire.
  Am si eu un proiect de tara mai bine zis un proiect pentru popor. Eu cred ca cel mai important este insusi Poporul care isi poate construi cu jertfa si munca o tara in decursul secolelor. Popoarele au viata istorica mai lunga decat tarile care nu sunt in fond decat pamantul pe care o natiunile traiesc si locuiesc mai mult sau mai putin in fericire, pace sau demnitate . Inainte de toate poporul trebuie sa devina constient ca este singur impotriva tuturor si ca este singurul responsabil de destinul si viata sa. Nimeni nu ne va salva decat noi insine iar acest lucru nu se poate face fara munca asidua si lupta impotriva celor care vor sa ne ia tara si sa ne puna iar in lanturile sclaviei. Pentru a ne redobandi suveranitatea asupra noastra si asupra tarii noastre este absolut necesar ca oamenii integri sa actioneze in sensul salvarii si sa se organizeze , sa lupte avandu-l pe Dumnezeu inainte ca indrumator si intaritor al poporului , oamenii trebuie sa se organizeze ca sa gaseasca solutiile viabile cele mai bune care sa asigure libertatea , pacea , prosperitatea si fericirea lor. Mai intai sa constituim un grup de lucru format numai din oameni integri, patrioti , curajosi si liberi ( adica nu din cei supusi structurilor serviciilor secrete sau organizatiilor oculte care au jurat credinta la alti stapani decat poporului roman ) care sa pregateasca o Mare Adunare Nationala a Poporului Roman sa zicem pe Campia Libertatii la Blaj ori la Izlaz daca tot comemoram 200 de ani de la Revolutia de la 1821 condusa de Tudor Vladimirescu ori la Bucuresti in fata Casei Poporului in care trebuie sa stea doar reprezentantii legitimi ai poporului care sa legifereze doar in baza mandatului de reprezentare dat de popor ( acuma nu au nici un mandat si nimeni nu-l poate arata ) si mai intai sa Proclamam Drepturile Naturale ale Omului ( dupa modelul de la Revolutia Franceza , nu astea contrafacute ) ca sa le putem invoca si ca sa fie aplicabile legitim si poporului nostru , sa ne declaram oameni liberi adica avand statut de oameni liberi ( ca doar oamenii liberi au drepturi politice in Republica spune dreptul roman ) si sa actionam ca oameni liberi ( nu ca persoane fizice ori cetateni supusi ) , sa infiintam legitim si legal Curtea Suprema a Poporului Roman avand in componenta institutia legitima a Curtii cu Jurati avand competenta sa judece oameni si persoane , sa infiintam legal Statul Roman ca entitate juridica care reprezinta poporul roman cu jurisdictie pe teritoriul Romaniei care nu are act de infiintare valabil deoarece Suveranul Romaniei care este Poporul Roman adica singurul legitim si competent nu a facut pana acum acest lucru, sa incheiem un Contract Social prin care sa limitam posibilitatea aparitiei tiraniei si exploatarii, un Birou pentru Alegeri Libere care sa organizeze alegeri libere , desigur totul va fi supus referendumurilor pentru legitimitate obtinandu-se un consimtamant legitim .
  Libertatea este considerata de oameni a fi mai importanta ca viata si nici un om care are suflet nu poate fi fericit in lanturi oricat de bine ar fi giftuit .
  Dupa care munca multa ca sa obtine Apa , Hrana si Energie dar sa tinem cont ca Sufletul Omului si al Natiei este cel mai important lucru .

  La toti cei de fata si viitori sanatate si libertate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.