Actualizare : Raul este bine ! Nicolae Raul Coltor DISPĂRUT ! ! ! – Audio incendiar !

Dejucarea de către noi a unui act terorist de

1 DECEMBRIE 2021

și deturnarea voinței poporului de către sistem ,

au dus la DISPARIȚIA lui Nicolae Raul Coltor !

ACTUALIZARE : Raul Coltor e bine . Va fi live astazi dupa ora 20:00 pe facebook .

Acord următorului text statutul de declaraţie judiciară pe care o fac publică datorită faptului că nu mai avem încredere în autorităţile statului care au comis în mod repetat fapte deosebit de grave la adresa noastră ( a lui Nicolae Raul Coltor , a mea George Popescu şi a colaboratorilor noştri ) şi comit de 31 de ani infracţiuni de genocid şi crime împotriva Poporului Român.

Aseară , miercuri 1.12.2021 , între orele 22:00-23:00 , Nicolae Raul Coltor a dispărut din Bucureşti , zona Drumul Taberei. Afirm acest lucru deoarece mă aflam la locaţia de unde a plecat spunând că are o întâlnire scurtă în zona „Favorit” , loc unde participasem împreună la mai multe întrevederi cu diverşi oameni „ acoperiţi ” sau nu, urmând să se întoarcă la locaţia de unde plecase. Totodată nu poate fi contactat pe telefon , aplicații sau e-mail și nici familia sau cunoscuții nu știu nimic de el în intervalul ce se apropie de 24 de ore . Despre întâlnirea pe care urma s-o aibă știu doar că era vorba despre un general , fără să cunosc nume sau dacă era activ , ori în retragere . Această întâlnire a fost solicitată de către general într-un mod neconvențional în urma unei întâlniri anterioare la data de 29.11.2021 cu un fost șef de stat major , întâlnire la care am luat parte.

Punctual și cu dovezi care susțin cele de mai jos voi prezenta situația pe scurt:

1. În data de 30.11.2021 în jurul orelor 13:00 , eu personal am fost contactat telefonic (conform interceptării audio) de numitul Mircea Toniţă care s-a prezentat ca fiind lucrător în cadrul IGPR (spre final la insistenţele mele a afirmat că este comisar şef şi că ar face parte din structura DIICOT menţionată de mine în mod repetat). Acesta a ţinut să afle detalii despre Nicoale Raul Coltor şi programul ACESTUIA la data de 1 DECEMBRIE 2021.

2. Toate aceste curiozități ale comisarului șef Mircea Toniță au venit într-un context neoficial după cum urmează să probăm.

3. Contextul oficial în care ar fi trebuit să stăm de vorbă este următorul:

Drept urmare a depunerii pe cale electronică a unei sesizări despre un posibil act terorist care s-ar fi putut produce la data de 1.12.2021 (am primit în mod personal pe cale electronică unele detalii despre un posibil atac terorist la data de 1.12.2021, iar Nicolae Raul Coltor m-a îndrumat să sesizăm aceste aspecte către SRI, DIICOT și CSAT) am trimis o sesizare la data de 24.11.2021 către SRI, DIICOT şi CSAT . Trebuia să primesc imediat număr de înregistare pe aceaşi cale de la SRI (care au şi trimis la o oră după sesizare) şi de la DIICOT (de unde nu am primit nr. de inreg.) dar şi să fiu chemat pentru a semna sesizarea în prezenţa organelor legii. Datorită lipsei de procedură legală, la momentul când am fost sunat de către com. şef Mircea Toniță mi-am dat seama că acesta nu procedează legal și că are cel puțin interese personale.

4. Ce cunoaștem despre com. şef Mircea Toniță ?

a) Com. şef Mircea Toniță este participant la percheziția domiciliară din luna august 2020 de la reședința lui Nicolae Raul Coltor;

b) Pe numele lui Mircea Toniță există două plângeri penale depuse de către Nicoale Raul Coltor la SIIJ și DIICOT. Plângerile penale au ca obiect fapta de furt calificat de documente secrete aparținând : Armatei Române, SRI, BCCO și altor instituții ale Statului Român. Documentele secrete , sustrase de către pârâtul Mircea Toniță , includ protocoalele semnate între SRI și MAI , Armata Română , Poșta Română și toate instituțiile statului care au avut și au sindicate;

c. Mircea Toniță împreună cu alții a furat documentele de mai sus de la domiciliul lui Nicolae Raul Coltor de unde a sustras inclusiv LISTELE cu numele și funcțiile angajaților SRI care sunt ACOPERIȚI în instituțiile menționate. Numele lui Mircea Toniță se regăsește pe listele MAI ca acoperit SRI alături de aproximativ 5.000 de alți acoperiți ai SRI din cadrul MAI.

5. Este cât se poate de evident , coroborând ceea ce reiese din întreaga discuție telefonică cu ceea ce reiese din percheziția domiciliară de la Nicolae Raul Coltor (de unde Mircea Toniță a sustras documentele secrete) că totul a fost și continuă să fie o operațiune ilegală monitorizată și comandată în vederea culegerii de informații , probe și dovezi care să fie furate pentru a acoperi și distruge urmele loviturii de stat din 1989. Astfel reiese că Mircea Toniță a acționat la ordin ( SRI ? ) , în calitate personală și nu oficială , pentru a se asigura că ADEVĂRUL despre LOVITURA DE STAT DIN ROMÂNIA din 1989 va fi pentru totdeauna îngropat (RECHIZITORIUL LOVITURII DE STAT).

6. Referitor la Nicolae Raul Coltor cunosc următoarele fapte , care sunt în parte publice și pot fi dovedite cu documente , mărturii și alte probe specifice:

a) Nicolae Raul Coltor lucra de foarte mulți ani la reconstituirea momentului LOVITURII DE STAT DIN 1989 pentru ca Poporul Român să-și poată recâștiga libertatea (mincinoasă până în prezent) suveranitatea și independența teritorială. Referitor la ziua de 1 DECEMBRIE 2021 au existat două planuri : X) și Y) . Primul plan era despre exprimarea voinței poporului , iar al doilea plan era despre expunerea în timp și spațiu a pozițiilor trădătorilor din sistem care au deturnat primul plan .

b) Nicolae Raul Coltor a indicat către autorități și a arătat public că poate scăpa Poporul Român de datoria externă fără ca acesta să mai sufere psihic, fizic sau financiar, lucru pe care Nicolae Ceaușescu îl făcuse în 1989 cu sacrificiul poporului și a fost asasinat. Nicolae Raul Coltor are posibilitatea să facă acest lucru fără sacrificarea poporului și A DISPĂRUT !

c) Nicolae Raul Coltor deține dovezile și poate proba tot ce s-a produs din 1989 până în prezent prin LOVITURA DE STAT DIN ROMÂNIA dată cu ajutorul trădătorilor de atunci (unii sunt în viață și încă mai dau ordine) și a urmașilor lor care sunt trădători și criminali supuși intereselor externe.

7. Momentul 1 DECEMRIE 2021 INDICĂ faptul că VOINȚA POPORULUI A FOST DETURNATĂ tot de către acești trădători din sistem prin diverse acțiuni bazate pe manipulare având ca bază studiile teoretice și practice ale trădătorilor asupra tipologiei psiho-sociale a poporului român din ultimii 31 de ani. Toate acestea au fost executate din umbră și faptic prin mass-media, prin unii lideri, prin diversiuni de toate tipurile, de trădătorii din 1989 rămași în viață cu ajutorul noilor generații de trădători formate de către aceștia și cu care au ocupat aparatul de stat până în prezent.

8. Îl acuz în mod public pe COMISARUL ȘEF MIRCEA TONIȚĂ cât și instituțiile pe care a afirmat că le reprezintă , de complicitate la DISPARIȚIA lui Nicolae Raul Coltor !

Pentru acestea eu , George Popescu , mă pun la dispoziția oricărei instanțe de judecată cu condiția ca procesul să fie public deoarece până acum toate demersurile au fost mușamalizate , ținute sub supravgherea și controlul grupurilor de crimă organizată din interiorul statului , fiind supuși unor amenințari și intimidari de natură psihică și fizică fapt care indică că doar în prezența Poporului Român i se mai poate face dreptate acestuia într-o instanță de judecată.

 Interceptare convorbire telefonică inițiată de Mircea Toniță IGPR

În continuarea declarației judiciare făcută public mai sus voi publica și mesajul SMS pe care urmează să îl transmit comisarului șef Mircea Toniță.

Text mesaj SMS (imediat după trimitere voi face dovada aici prin poze ale telefonului de pe care voi trimite)

Domnule comisar șef Mircea Toniță, ca urmare a convorbirii telefonice inițiate de către dvs. în data de 30.11.2021 , datorită faptului că Nicolae Raul Coltor a dispărut de aproximativ 20 de ore , am tras următoarele concluzii :

1. Sunteți în ilegalitate referitor la procedura pe care ați folosit-o în ceea ce mă privește pe mine ca semnatar al sesizării aflate în discuție și pe Nicolae Raul Coltor ca martor al sesizării;
2. Elementele ilegalității sunt:
a) Lipsește dovada înregistrării sesizării noastre trimisă prin e-mail la DIICOT (în același e-mail cu SRI și CSAT) și nici în convorbire nu ați pomenit de nr. de înreg. sau că sunt chemat pentru a semna sesizarea;
b) Încă de la începutul convorbirii trebuia să menționați că este o convorbire oficială și că se înregistrează , ceea ce nu ați făcut și indică că acționați în nume personal și nu în calitate de lucrător IGPR , respectiv DIICOT sau SRI;
c) Făcând referire la sesizare , pe care ați numit-o „petiție” , nu ați indicat calea oficială prin care ați luat la cunoștință , ați evitat să vă declinați calitatea de lucrător în cadrul DIICOT , doar la insistențele mele pe final ați spus „da serviciul de care spuneți dvs.;
d) V-am cerut un sms cu adresa unde să mă prezint și ați evitat acest lucru fiind mai interesat de locația mea și a lui Nicolae Raul Coltor atât în ziua respectivă dar mai ales pe 1 DECEMBRIE 2021;
e) Mi-ați cerut numărul de telefon al lui Nicolae Raul Coltor prefăcându-vă că nu știți cine este deși sunteți implicat în percheziții domiciliare la el acasă și în calitate de pârât în dosare penale unde el este reclamant;
f) Ați avut la dispoziție 6 zile să mă contactați , să îmi dați un nr. de înreg. la sesizare , dar spre deosebire de SRI nu ați procedat legal și ați încercat să vă folosiți de sesizare și de mine pentru a afla programul lui Nicolae Raul Coltor pentru data de 1 DECEMBRIE 2021.

3. După cum reiese din convorbirea telefonică înregistrată , avută pe telefonul meu personal la inițiativa dvs. , și publicată pe genocid.ro , facebook și alte rețele publice, nu ați dovedit calitatea oficială , ba chiar din contră ați dovedit doar interesul personal asupra mea și a lui Nicolae Raul Coltor , după cum ați afirmat că vreți „să ne cunoaștem” ( !!! ) . La fel de bine mă puteați invita la un grătar de mici de porc , asortat cu bere și lăutari.

4. Numele dvs. apare în lista celor peste 5.000 de polițiști încadrați de către SRI în baza protocolului ilegal semnat între SRI și MAI.

5. Erați obligat să vă recuzați din această investigație , datorită faptului că pe numele dvs. Nicolae Raul Coltor a depus două plângeri la DIICOT și SIIJ din care reiese că aveți calitatea de făptuitor , în schimb vă prefaceți că nu știți cine este Nicolae Raul Coltor !

6. Acest mesaj trimis prin SMS și Whatsapp , de la numărul 0763.993.415 către numărul după care m-ați contactat , reprezintă un răspuns oficial din partea mea , formulat în baza cererii dvs. de a vă contacta chiar și prin SMS/ Whatsapp .

7. Vă notific pe această cale că nu aveți acordul meu să mă mai contactați în mod ilegal și vă solicit în mod respectuos să vă autodenunțați și să denunțați complicii avuți organelor abilitate în vederea obținerii de către dvs. a circumstanțelor atenuante .

8. Vă acuz în mod public , atât pe dvs. cât și instituțiile pe care ați afirmat că le reprezentați , de complicitate la DISPARIȚIA lui Nicolae Raul Coltor !

(Visited 16.833 times, 1 visits today)

 1. Ar fi putut astepta Invitatii Oficiale …domnul ex-ofiter de criminalitate cibernetica!
  Daca Romania este o Jungla … este greu de crezut ca-l vor elibera pina nu afla ce vor !
  Daca mai aveti credinta ca vreun Serviciu, structura sa investigheze ( chiar si 112 ! ar fi putut fi apelat pt a fi facuta cunoscuta disparitia ) … va doresc Succes !
  Doar Dumnezeu Ne apara intotdeauna … chiar si inaintea mortii !
  Tot EL ne va si invia … de Ziua Lui !
  Si .. continuati cu Cele 8 Puncte … nu va pierdeti in „replici” !

  Cine reprezinta Romania la Nurnberg 2.0
  cind cel putin Informatia inceperii activitatii acesteia
  din 15 noiembrie 2021 NU a transmis-o nimeni ?

  „A început NURNBERG 2.0!
  OFICIAL:
  La 15 noiembrie 2021, Comisia parlamentară de investigație privind Covid-19 și-a început activitatea.
  La invitația Seimului polonez, avocații internaționali Reiner Fühlmich și Vivian Fischer, care lucrează de aproape 2 ani cu sute de avocați, medici și oameni de știință internaționali independenți, au sosit la Varșovia pentru a instrui acest comitet.
  Concluzii prezentate pe scurt la conferința de presă:
  1. Programul de măsuri și restricții, precum și testarea, sunt recunoscute ca fiind ANTI-ȘTIINȚIFICE, ANTI-MEDICALE ȘI ILEGALE de avocații, medicii și oamenii de știință de top din lume.
  2. Covid-19 este declarat NU MAI PERICULOS decât gripa sezonieră, iar pandemia se numește pandemie PSEUDO-ȘTIINȚIFICA.
  3. Pentru prima dată a fost anunțat oficial începerea procesului NURNBERG 2.0 în legătură cu genocidul organizat împotriva umanității.
  Site-ul web al procesului Nürnberg: nurembergtrials.net/
  Conferința de presă a procesului NURNBERG 2.0.
  https://youtu.be/nh1DtP7mxGQ

  GRZEGORZ BRAUN membru in Camera Inferioara a Parlamentului Poloniei
  ( Camera denumita Seim )
  Începe Comisia de anchetă Nürnberg 2 Conferinta de presa
  https://www.youtube.com/watch?v=nh1DtP7mxGQ

  CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ PUBLICĂ PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII VS COVID-19

  PROCESELE DE LA NÜRNBERG 2.0
  Curtea Penală Internatională Publică pentru Crime Împotriva Umanităţii vs Covid-19
  https://nurembergtrials.net/
  https://nurembergtrials.net/nuremberg-trials-2-0
  https://nurembergtrials.net/chief-justice
  https://www.facebook.com/christopher.l.edwards13
  https://www.youtube.com/channel/UC2WY7wRgn2b4FWHbBvOZWAA/videos
  https://www.facebook.com/riseofthejedi

  Acesta este un scenariu Rockefeller prezentat în 2010
  https://youtube.com/watch?v=eKorglkGSTQ
  https://www.youtube.com/watch?v=rkbEpJO5ujs

 2. FORTE MULȚI SE CRED DUMNEZEI IN TARA ASTA ,DAR NU SUNT IN STARE DECIT SĂ PRIMEASCĂ ORDINE DE LA STRAINI
  RUȘINE SĂ LE FIE CELOR CE SLUJESC PE BANI SI ÎȘI VIND POPORUL STRĂINIILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.