Așteptând să vă rezolve problemele alții , veți fi rezolvați … definitiv ! ! !

Voința Poporului trebuie exprimată de fiecare cetățean în stradă , zi și noapte , la instituțiile ocupate de trădători : Fără violențe , fără provocări , eficient prin consecvență , cu respectarea Constituției României și fără frică !

Pentru ca să putem fi victorioși avem nevoie de acțiuni legale umăr la umăr , acțiuni prin care le epuizăm resursele ilegale !

Așteptând să vă rezolve problemele alții , veți fi rezolvați … definitiv ! ! !

Iată cum fiecare expunere a trădătorilor făcută de Nicolae Raul Coltor devine realitate !
Pe 24.11.2021 arăta că războiul ne bate la ușă și că acest fapt vă este adus la cunoștință de peste trei ani .
Din nou se confirmă la doar 10 zile , pe 04.12.2021 apare din surse oficiale iminența războiului . . .

 

 

 

Diferența dintre vorbele aruncate pe facebook , manipularile de pe scenele de zeci de mii de euro ale „ liderilor ” străzii și adevărata luptă ( fără martori de multe ori și fără trâmbițe și surle ) constă în fapte cu rezultate , sau cel puțin adevărul gol goluț spus înainte de a se produce un eveniment catastrofal pentru a fi posibilă oprirea lui.

Dacă percepția și discernământul individuale sunt depreciate de către ansamblul operațiunilor antiromânești de peste 30 de ani , asta nu înseamnă că acțiunile de contraofensivă asupra trădătorilor nu există și că efectele lor sunt ineficiente .
Fără aceste acțiuni , cunoscute sau nu , poporul român era desființat de mult timp !

Revenim și atragem în mod imperativ atenția Poporului Român că Voința Sa depinde de fiecare cetățean , iar acum este momentul cel mai grav din ultima perioadă !

Plandemia este un eșec pentru globaliști și o victorie a celor care s-au opus , fiind „ prelungită ” doar pentru a se ascunde intenția declanșării cu orice preț a unui război în care românii vor fi aruncați în linia întâi .

Soluția general valabilă este ca fiecare cetățean să înțeleagă și acționeze pentru dezrobire , cu inima și nu doar mental , alături de cei care v-au arătat tot adevărul fără ocolișuri și fără a se învârti în cerc .
Alături de cei care v-au arătat că au dovezi zdrobitoare împotriva slugilor trădătoare și a stăpânilor lor , alături de cei care au soluții economico-financiare , despre care „liderii” nu vorbesc , despre care mass-media nu vrea să audă , soluții care pot scoate Poporul Român la Lumină și care să îi aducă o viață mai bună .

Nicolae Raul Coltor alături de colaboratorii săi a făcut toate acestea și vă așteaptă doar să simțiți și să acționați din inimă !

Așa să ne ajute Dumnezeu !

(Visited 1.531 times, 1 visits today)

Opinii la “Așteptând să vă rezolve problemele alții , veți fi rezolvați … definitiv ! ! !

  1. Dragii mei, invatati sa spuneti „NU”! NIMENI nu are dreptul sa va impuna sa faceti ceva impotriva vointei voastre, caci sunteti fiinte vii, suverane, purtatori ai scanteii divine. Descatusati-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.