Nicolae Raul Coltor și George Popescu versus Mircea Toniță „aprioricul” din IGPR – video și documente

Vă invităm din nou la DCCO , mâine 13.12.2021 la orele 09:30 în față la sediul IGPR (intrarea principală) din Șoseaua Ștefan cel Mare 13-15 , București , pentru a fi martori la tentativa de mușamalizare , de către unii polițiști „descoperiți” , a înscenării unui atentat terorist  dejucat de Nicolae Raul Coltor și George Popescu la data de 1 DECEMBRIE 2021 la Alba Iulia .

După ce George Popescu a avut o întâlnire de 7 – 0 în deplasare la IGPR cu comisarul șef „aprioric” Mircea Toniță , cel care a furat listele (de la Nicolae Raul Coltor ) cu acoperiți ilegali ai SRI din MAI , iată că sponsorii acestui descoperit îl trimit din nou pe teren din lipsă de alte vârfuri … Absolut neechipat corespunzător Mircea Toniță vrea să intre din nou în teren , de această dată cu antrenorul – jucător Nicolae Raul Coltor , meci la care v-am invitat la începutul articolului . 

„ Astfel la data de 08.12.2021 m-am prezentat (n.r. George Popescu) la sediul IGPR unde a avut loc întâlnirea cerută în invitație și am avut o discuție de aproximativ o oră în urma căreia nu a reieșit scopul clar al invitației și nici dacă posibilul atentat terorist a fost real. Impresia pe care mi-a lăsat-o Mircea Toniță a fost că în continuare încearcă să șteargă urmele unei înscenări în care este implicat ca făptaș și care îi viza inclusiv pe ministrul apărării , senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă , deputatul George-Nicolae Simion și alte oficialități . În plus erau posibile victime colaterale , iar înscenarea urma să fie aruncată asupra lui Nicolae Raul Coltor și a mea (n.r. George Popescu) , vii sau morți .

Menționez că inițial Mircea Toniță nu a vrut să-mi spună în ce calitate sunt acolo și doar la insistențele mele , susținute de refuzul de a continua întâlnirea , a declarat că sunt în calitate de petent al sesizării inițiale .

De asemeni am cerut înregistrarea video a întâlnirii și am fost refuzat pe motiv că este doar „o întâlnire în care să ne cunoaștem” .

La final mi s-a cerut să-l chem în sediul IGPR pentru discuții pe Nicolae Raul Coltor care era afară , lucru refuzat de mine invocând lipsa calității mele oficiale în a „invita” o persoană la audieri .

Mircea Toniță m-a însoțit afară din clădirea IGPR și acolo a vorbit cu Nicolae Raul Coltor care a refuzat să meargă în sediul IGPR fără invitație legală.

În aceeași zi Nicolae Raul Coltor a primit prin e-mail o invitație de la Mircea Toniță pentru data de 13.12.2021 la orele 10:00 , invitație la care va fi prezent.”

Este demn de precizat (vedeți foto) că spre deosebire de prima inițiativă a vârfului de atac , „aprioricul” Mircea Toniță , invitația trimisă electronic lui Nicolae Raul Coltor a fost îmbunătățită cu un paragraf de lege și o amenințare cu amendă , dar tot fără să se menționeze calitatea invitatului . Asta denotă că a fost săpunit bine la vestiare de către stăpânii săi care vor să-l forțeze să-și ia fapta în totalitate asupra lui .

Ca o ultimă dovadă de bună credință din partea noastră față de „descoperitul” Mircea Toniță îi sugerăm din nou să facă denunț asupra colegilor și șefilor din banda de crimă organizată , din care face parte , pentru a putea beneficia de clemența justiției .

Mesaj pentru Mircea Toniță : Un meci pierdut la masa verde cu 3 – 0 este mai avantajos decât 11 ani de pârnaie !

Acest articol este o invitație ,  pamflet , serioasă pentru public și o dovadă susținută de probe pentru instanțele de judecată .

Veniți să scăpăm de crima organizată din instituțiile de stat !

Materiale video și link-uri ajutătoare :

„Vă mulțumim tuturor și vă promitem că respectăm și
vom respecta jurământul militar față de Poporul Român până la capăt ! ❤️🇷🇴❤️

Solicităm autorităților să se autosesizeze în cazul implicării anumitor angajați din MAI , DIICOT și SRI în atentatul terorist de la 1 Decembrie 2021

Live – Infractorii din structurile de stat își continuă ilegalitățile în complicitate cu Raed Arafat

Soluția salvării Poporului Român , aplicabilă imediat în deplină legalitate ! – video realizat în baza art. 55 din Constituția României

(Visited 1.401 times, 1 visits today)

  1. Bună seara! Aș vrea să vă ajut dacă aș putea în vreun fel ca documentele ținute în sertare să ajungă în instanță pentru eliberarea de sclavie a poporului român și a României.

  2. Dragii mei, pentru ca nu ma pricep la politica, in ultimul an am creditat pentru un timp limitat pe aproape fiecare „candidat” si mi-am dat seama ca nu mai pot avea incredere in cei ce vaneaza si candideaza pentru functii politice/de guvernare din motive atat de evidente… –> Imi este clar ca avem nevoie de resetare totala care sa dea nastere la o structura suverana, flexibila, eficienta, bazata pe valori reale, pe patriotism, iubire de oameni si tara. —-> Noi nu am fost niciodata cu adevarat liberi/suverani si am fost blocati in sabloanele ocultei mondiale.
    —> Este timpul sa iesim din aceste incatusari fizice si spirituale si sa nu mai alimentam acest sistem corupt cu banii nostri, timpul nostru, energia noastra, aprobarea noastra, increderea si rabdarea noastra. Cei care ne reprezinta nu mai trebuie sa aiba nici o legatura cu vechiul sistem corupt, trebuie sa fie persoane care au facut lucruri concrete si importante pentru poporul roman si care sa poata fi inlaturate imediat, atunci cand situatia o impune. —-> Fara partide politice, tradatori, asasini economici, criminali, teroristi si fara persoane care vorbesc frumos dar nu isi asuma nimic si nu platesc consecintele faptelor sale. Trebuie sa ne informam mai mult despre obtinerea SUVERANITATII INDIVIDUALE, pentru a iesi din acest matrix construit de oculta si mentinut de executantii acesteia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.