Ai dreptul și obligația să îți asumi apărarea Țării – O scrisoare care poate fi decisivă pentru viața noastră !

Frați Români , vă prezentăm o modalitate de apărare legală , cu un grad ridicat de eficiență , prin care prevenim intrarea României în posibilul război dintre Ucraina și Rusia .

În data de 19.01.2022 noi : Nicolae Raul Coltor , George Popescu , Cos Lucian , împreună cu aproximativ alți 30 de militari rezerviști am fost la Statul Major al Forțelor Terestre al Armatei Române unde am solicitat la poarta Unității prezentarea Ofițerului de Serviciu pentru a înmâna o SOMAȚIE către conducerea SMFT. Așa cum puteți viziona în materialele video din link-urile următoare am fost ignorați și am tras niște concluzii operative ( video 1 , concluzii, video 2 , la poarta SMFT , video 3 ,  militarii rezerviști semnează somația  ).

Fiecare cetățean al României (bărbați și femei , cu și fără stagiu militar) care a împlinit 18 ani are dreptul și obligația să apere România, art. 55 (1) din Constituția României și să participe la securitatea națională , art. 2 (2) din Legea Securității Naționale .

De asemeni Armata Română se subordonează exclusiv poporului român – Constituția României ARTICOLUL 118 (1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale.

Aflându-ne în situația tot mai evidentă a unui posibil război , noi cetățenii români avem dreptul și obligația de a preîntâmpina acest dezastru și de a declara neutralitatea României față de toate statele lumii și în fața oricărui conflict militar .

Primul pas este trimiterea în mod individual și asumat a unei SOMAȚII către conducerea STATULUI MAJOR AL APĂRĂRII din ROMÂNIA în urma căreia să putem afla poziția reală a Armatei Române față de cele prezentate.

Modelul de somație îl puteți descărca de aici Somație către SMG al Armatei Române – model în format PDF printabil și ușor de completat , de aici în format .DOC Somație către SMG al Armatei Române – model pentru cei care vor să-l editeze , sau descărcând fotografia de mai jos în format  A4 printabil .

Format A4 de scos la imprimantă , click „mouse” dreapta și apare un set de opțiuni, selectați „save as” (salvează ca) și apoi din PC unde s-a salvat dați „print” (imprimare) .

Menționăm că orice modificare în conținut , în afară de completarea datelor personale și semnătura olografă , poate schimba înțelesul demersului și v-o asumați .

De asemeni puteți scrie somația de mână după modelul pe care îl publicăm mai jos , sau să copiați acest model într-un document word etc. (copy/paste) .

Odată completată somația cu datele personale (de mână sau pe computer) trebuie semnată olograf (de mână) și pusă într-un plic pe care îl expediați cu confirmare de primire prin orice servicii poștale. Din țară trimiteți prin Poșta Română , cei care sunteți în străinătate de preferat serviciul poștal de stat și curier doar dacă nu se poate prin poștă de unde sunteți , tot cu confirmare de primire.

La expeditor treceți exact adresa unde puteți primi confirmarea de primire (unde locuiți nu ce scrie în actele de identitate) și la destinatar treceți următoarea adresă : Domnului General Daniel Petrescu, STATUL MAJOR AL APĂRĂRII, Strada Izvor, nr.110, sector 5, București , cod poştal 050564 .

Trimiteți doar în nume personal , atât dumneavoastră cât și membrii familiei (fiecare în plic separat cu datele și semnătura proprie) și faceți tot posibilul să convingeți cât mai mulți români să facă acest gest simplu de credință care ne poate salva de la război.

Eficiența acestui prim pas constă în conștientizarea Armatei Române de la cel mai înalt nivel până la soldați , că acest posibil război nu ne privește și poate fi evitat , fiind totodată un prilej de afirmare internațională a neutralității noastre ca stat , fapt care ne poate aduce doar beneficii .

Timpul este foarte scurt , trimite scrisoarea ACUM !

O scrisoare care poate fi decisivă pentru viața noastră !

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Textul Somației este următorul

STATUL MAJOR AL APĂRĂRII

Strada Izvor, nr.110,

sector 5, București

cod poştal 050564

Către conducerea STATULUI MAJOR AL APĂRĂRII

din ROMÂNIA

Eu …………………………………………….. (numele și prenumele) posesor al C.I. Seria ……… Nr. ………………… , cu adresa de corespondență menționată pe plicul remis către STATUL MAJOR AL APĂRĂRII prin Poștă cu confirmare de primire ,

În baza art. 55 (1) și art. 118 (1) din Constituția României , în calitate de cetățean român beneficiar al drepturilor și obligațiilor legale , vă somez să răspundeți cu DA sau NU la următoarea întrebare de interes național pentru români :

Va intra Armata Română și implicit Națiunea Română în război alături de Ucraina ,

în posibilul conflict armat cu Rusia , ca urmare a ACORDULUI din 5 septembrie 2020 între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico-militar , publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 712 din 19 iulie 2021 semnat de Nicolae-Ionel Ciucă ministrul apărării naționale la aceea dată (ACTUAL prim-ministru) , aprobat de PARLAMENTUL ROMÂNIEI prin LEGEA nr. 199 din 16 iulie 2021 și promulgat de către PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS-WERNER IOHANNIS prin DECRETUL nr. 848 din 16 iulie 2021 ,

fără acordul Poporului Român prin referendum național ?

Vă aduc la cunoștință că prin conținutul acordului în întregul lui și în special prin Art. 2 , punctele 2. „Părțile pot conveni cooperarea și în alte domenii de interes reciproc.” și 3. „Conținutul și formele cooperării în domeniile sus-menționate vor fi aprobate de autoritățile competente ale părților prin încheierea de înțelegeri și protocoale adiționale.” nu se respectă toate celelalte Acorduri și Tratatate Internaționale din domeniul militar încheiate cu alte state și nici aderarea la NATO , toate acestea dovedind că Acordul cu Ucraina este un ACT DE TRĂDARE care are ca SCOP fapta prevăzută de Codul Penal la Art. 394 lit. a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;faptă care se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani .

Data ………………….                                                 Semnătura, …………………

„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„

Trimiteți doar în nume personal , atât dumneavoastră cât și membrii familiei (fiecare în plic separat cu datele și semnătura proprie) și faceți tot posibilul să convingeți cât mai mulți români să facă acest gest simplu de credință care ne poate salva de la război.

Eficiența acestui prim pas constă în conștientizarea Armatei Române de la cel mai înalt nivel până la soldați , că acest posibil război nu ne privește și poate fi evitat , fiind totodată un prilej de afirmare internațională a neutralității noastre ca stat , fapt care ne poate aduce doar beneficii .

Timpul este foarte scurt , trimite scrisoarea ACUM !

O scrisoare care poate fi decisivă pentru viața noastră !

Așa să ne ajute Dumnezeu !

(Visited 11.178 times, 1 visits today)

 1. Nu avem nici un interes sa ne aliem cu Ucraina contra Rusiei, Bucovina de Nord si Insula Serpilor pe care si le-au luat cu japca sunt motive suficiente.Si chiar si daca nu tine cont de ele, tot nu ne intereseaza razboiul lor, sunt rusi cu totii, daca vor sa se omoara intre ei, treaba lor.Mai bine I-am ajuta sa negocieze pacea.

 2. Avem atâtea clanuri, interlopi, asistați sociali, minorități romani, cred ca e vremea sa fie puși la treaba,,,, au atâtea fapte in spate de foloase necuvenite și cred ca asta e un bun motiv sa vina ziua scadenta Pt ei,,,, Hai la treaba!!!

 3. Cu respect pentru efortul depus … dar Armata
  s-a pronunțat deja , prin Ministrul Apărării , domnul Vasile Dâncu, care va răspunde cu propria viata pt ceea ce a transmis public:
  acum nu este o situație care sa impună convocarea CSAT-ului pt că România nu va fi implicată într-un eventual război terestru al Ucrainei.

  https://www.stiripesurse.ro/ministrul-apararii-stie-adevarul-despre-situatia-din-ucraina-nu-va-fi-razboi-in-care-sa-fie-implicata-romania_2199495.html

  https://www.stiripesurse.ro/mircea-geoana-raspuns-transant-dupa-ce-rusia-a-cerut-retragerea-armamentului-nato-din-romania-si-bulgaria_2200475.html

  Sunt și alte acțiuni în derulare muuuult mai cumplite : cea de-a doua fațetă a aceleiași monede a Noii Ordini Mondiale, una prietenoasă cu viața și umanitatea , dar realizată prin tehnologie. … de ex se trece acum de la internetul obiectelor la internetul corpurilor umane prin internetul cuantic posibil prin rețeaua de sateliți Starlink http://www.starlink.com
  https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/32859
  https://t.me/DDay1978/7990
  https://t.me/rtnews/18824
  https://t.me/Whiplash347/8546
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=391477056066964&id=108331447714861&m_entstream_source=timeline&__tn__=%2As%2As-R

  Să alegeți ceea ce trece dincolo de moarte (sau de știință și tehnologie ) și Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi!

 4. Conflictul dintre Rusia și Ucraina s-a finalizat înainte de a incepe ! Deci corect ar fi sa reveniți cu actualizări ale situației pe acest articol!
  Va mulțumesc anticipat daca veți aproba acest al doilea comentariu ( pe cel anterior nu mi l-ati publicat ! )

 5. Conflictul dintre Rusia și Ucraina s-a finalizat înainte de a incepe ! Deci sa reveniți cu actualizări ale situației pe acest articol!
  Va mulțumesc anticipat daca veți aproba acest al doilea comentariu ( pe cel anterior nu mi l-ati publicat ! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.