ANAF își face cărțile pentru război ! Viața ta este în pericol ! Ce ni se pregătește după 25 August ?! Cât mai suporți minciuna și trădarea ?! – document în exclusivitate


Motto : „Șobolanii sunt primii care fug din calea dezastrelor.”

Dacă acest motto va face pe cineva să se simtă jignit este doar percepția celui care se simte cu musca pe căciulă.

Aici nu este vorba doar despre șobolani ci mai ales despre dezastre.

În mod natural, prin instincte specifice și mai ales prin intermediul unor capacități senzoriale, de tip emisie-recepție a undelor electro-magnetice, șobolanii primesc „informații” în timp util pentru a fugi din calea dezastrelor, pentru a se pune la adăpost.

După cum o să vedeți, motto-ul nu este nicio comparație defăimătoare ci o raportare rațională și logică la fapte.

De mai bine de doi ani, în România, Centrele Militare trimit diverse acte de chemare la actualizarea datelor pentru rezerviștii militari, se înmânează ordine de mobilizare în caz de război (vezi aici video), se fac actualizări și aprovizionări ale rezervelor strategice, se fac achiziții de echipamente militare suplimentare (ținută „combat” și altele) iar toate acestea fie sunt negate grosolan, fie sunt numite fake news sau simple coincidențe.

Se afirmă oficial că aceste demersuri legale sunt uzuale, că ele s-au mai făcut (adevărat, dar nu la aceeași scară) că nu au legătură cu conflictul din Ucraina, că nu există nici un pericol al unui război în care românii să fie implicați fără voia lor.

Conform legilor în vigoare, bine încâlcite și ușor de folosit de către autorități pentru a ascunde unele nereguli și favoruri, toate aceste acte „de pregătire a apărării în caz de război” se fac periodic, dar mai ales atunci când există un pericol care nu se poate amâna sau evita.

Este normal ca populația să fie îngrijorată tocmai datorită lipsei de credibilitate a autorităților (demonstrată pe parcursul a 32 de ani) datorită lipsei actului de justiție real la nivel de siguranță națională și mai ales pentru că ne aflăm în fața unor provocări fățișe la război.

Cine va începe primul și când, este doar o chestiune de strategie sau/și de necesitate.

Azi vă aducem la cunoștință că la ANAF se fac solicitări pe cale ierhică de sus în jos ca angajații, care au statut de rezerviști sau pot fi mobilizați, să își depună „cererile” pentru mobilizarea la locul de muncă până la data de 25.08.2022, invocându-se ca bază legală HG 1204/2007.

O să punem o întrebare retorică : Care este necesitatea mobilizării la locul de muncă a bărbaților apți de luptă din ANAF ?!

Ar fi bine să solicităm un răspuns oficial despre câte persoane de sex feminin lucrează la ANAF, câți bărbați inapți pentru luptă și câți sunt în afara vârstei de mobilizare la prima strigare (peste 35 de ani).

Să nu uităm scandalurile despre protocoalele SRI-ANAF negate, dar cu recunoașterea alocarii de ofițeri SRI la ANAF – e plin „google” de declarații și mărturii, care au adăugat la lege, care au plecat, dar n-au plecat din insituție etc.

Așadar pe modelul emisie-recepție, în cazul ANAF fiind documentele oficiale pe post de unde electro-magnetice, se dă semnalul pentru unii mai speciali ca restul populației că vine un dezastru, că războiul este la ușă și doar o minune (aceea probabilitate mică care ține de neprevăzut) ne mai poate salva.

Acest document prezentat în exclusivitate de către noi are unele elemente de natură să ne pună pe gânduri pe bună dreptate:

1. De ce este necesară avertizarea completării cererii dacă nu există un pericol iminent de război ?

2. Poate fi o monedă de schimb protecția oferită de mobilizarea la locul de muncă în cazul personalului unei instituții care a dovedit că se ocupă serios de banii românilor și mai puțin, spre deloc, de adevărata evaziune fiscală a companiilor străine ?

3. Data de 25.08.2022 este un termen limită de depunere a cererilor sau/și un avertisment pentru că în scurt timp de la aceea dată este posibil (sugerat pe linie informativă din câmpul tactic) să ne trezim brusc în război ?

Sunt prea multe „coincidențe” în ultimul timp și frecvența lor devine tot mai mare, pe lângă minunea neprevăzutului oamenii au posibilitatea să aleagă ce fac și de aceea vrem să lansăm un apel la responsabilitate :

Este de datoria noastră, a fiecăruia, să luăm atitudine legal și să ne opunem acestor planuri de aruncare a românilor într-un război care nu este de apărare atât timp cât se bazează pe provocări și pe ajutarea unor forțe externe împotriva altor state.

De aceea este momentul acum și aici să ieșim individual, fără să mai așteptăm ca alții să facă asta întâi, pentru a cere soscoteală acestor indivizi cocoțați pe piedestalul „autorității” care nu sunt nimic altceva decât niște trădători și teroriști care atentează la siguranța națională, care atentează la viețile noastre și ale copiilor noștri.

(Visited 2.955 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.