FORUMUL MILITARILOR ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE

Sunt militar în rezervă al Armatei Române și atunci când am jurat să-mi apăr țara am făcut-o asumat și nu doar formal.

Țara este compusă din popor și teritoriul care trebuie apărat se justifică ca acțiune doar prin prisma apărării oamenilor care constituie acel popor. Așadar în absența acțiunii clare de a apăra poporul, țara este un element abstract și rămâne fără acoperire dacă prin jurământ se încearcă transpunerea datoriei de a apăra poporul în „datoria” de apăra o formă statală care asuprește viețile oamenilor din acel popor.

În ultimii 33 de ani am observat o „evoluție” în contradicție cu conceptul de apărare a poporului, deși în Constituția României la art. 118 se stipulează încă următoarele: „(1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. În condiţiile legii şi ale tratatelor internaţionale la care România este parte, armata contribuie la apărarea colectivă în sistemele de alianţă militară şi participă la acţiuni privind menţinerea sau restabilirea păcii.”

Mi-am propus să inițiez acest site și forum, al militarilor în rezervă și în retragere, tocmai pentru a lămuri aceste aspecte deloc neglijabile care țin de supraviețuirea  poporului nostru, care sunt despre viață și moarte.

Identitatea mea reală este ușor de verificat și nu mă feresc de rigorile legilor actuale, tocmai pentru că sunt sub jurământ militar și-mi apăr țara. Forumul poate fi accesat aici…

George popescu – https://www.facebook.com/Georgeroninro

(Visited 593 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.