ROMÂNII care vor PACE sunt considerați EXTREMIȘTI și neolegionari – minciunile RTV expuse – Video

În 24 ianuarie 2023 au avut loc la București și în alte localități Marșuri pentru Pace. Marșurile au fost pașnice și din filmările integrale ale evenimentelor, găsite pe internet – vedeți aici și aici … , nu reiese că au fost manifestări extremiste și neolegionare cum au afirmat fără rușine cei de la RTV pe parcursul întregii zile de 24 ianuarie.

Mai jos redăm o compilație video a organizatorilor acestor marșuri. Din imaginile montate cu isteria RTV și Pacea din stradă reiese clar încercarea de manipulare a publicului pentru a desconsidera demersurile pentru pace.

Cui îi folosește ?
Ce interese au televiziunile pentru a blama manifestările pentru Pace ? Cine are interes ca poporul român să moară și să sufere într-un război care nu este de apărare ci provocat pentru a fi invadați ?

Textul organizatorilor posta la video-ul de pe YouTube 

„ROMÂNII care VOR PACE, au participat pașnic pe 24 ianuarie 2023 în București și în alte localități din țară la un marș autorizat, MARȘUL PĂCII.

Pe postul de televiziune România Tv s-a lansat din oră în oră la Breaking News o alertă falsă, prin care au acuzat pe toți cei prezenți la Marșul pentru PACE de extremism și neo-legionarism.

Știrea transmisă într-un mod panicard și lansată în mod repetat a avut ca scop descurajarea populației de a mai îndrăzni să dorească PACE sau de a mai avea vreo reacție împotriva oricăror impuneri anti-constituționale, anti-umane, anti-normalitate lansate de guvern.

Considerând că imaginea tuturor romînilor este prejudiciată de această știre, am considerat că dreptul la replică este și legal dar mai ales necesar.

Argumentele grupului de activiști români au fost și sunt aceleași cu ale pacifiștilor din Europa: „NATO este o alianță defensivă care nu-și mai respect statutul”, “Ucraina nu este membră NATO” iar implicarea NATO în acest război ar putea să declanșeze un conflict global.

Această escaladare poate fi generată de aducerea pe teritoriul nostru a unor armate străine și a unor tehnici superioare de luptă care ar putea transforma țara noastră într-o țintă.

DOUĂ LEGI si un ORDIN au pus securitatea NATIONALA in cel mai mare pericol: Legea 45/1994 + Legea 291/2007 + Ordinul MApN nr M192/2022 Din Legea Legea apărării naţionale a României nr 45/01 iulie 1994 au abrogat art. 5 care prevedea: „… Desfasurarea exercitiilor si operatiunilor armatei, cu durata determinata, care implica intrarea, stationarea ori trecerea unor unitati militare straine pe teritoriul Romaniei, se aproba, pentru fiecare caz in parte, de catre Parlamentul Romaniei, la solicitarea prealabila a Presedintelui Romaniei. https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p…

Prin Legea 291 din 2 noiembrie 2007 articolul 54:1 se precizeaza: Se abilitează ministrul apărării naţionale să emită ordine şi instrucţiuni pentru punerea în aplicare a prevederilor prezentei legi. (fara consultarea poporului sau a parlamentului) https://legislatie.just.ro/Public/Det…

Ministerul Apărării Naționale a emis în noiembrie 2022 un ordin fără consultarea parlamentului și fără informarea populației: Ordinul nr. M.192/2022 din 17 noiembrie 2022 MapN permite la pct 12 Articolul 232: „…

Intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să se cantoneze în România sau doar să o traverseze, (nr: putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul României.)

La pct. „a„ se precizează că armate străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase https://legislatie.just.ro/Public/Det…

Ceea ce multă lume nu conștientizează, este că excaladarea acestui conflict ne poate duce la un dezastru planetar.

România nu este amenințată în mod direct iar țara noastră în urma declanșării unui război ar putea fi prima țară lovită.

Dumnezeu să ne ajute! https://vrempace.ro/

(Visited 407 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.