„Legea Atracției” între mit și mistificare, de la escroci și „Flower Power” la experiențe responsabile

În copilărie de câte ori începeam un joc de grup prima dată lămuream care sunt regulile jocului, ce avem voie și ce nu avem voie. Cu toate acestea mai mereu se găsea câte un copil care încerca să încalce regulile stabilite din dorința de a câștiga. Atât acel copil, pe care câștigul îl interesa mai mult decât frumusețea jocului în sine, cât și ceilalți pierdeau farmecul și magia manifestării pure datorită acestei încălcări a „legilor jocului”.

Mai târziu, în viață, descoperim că regulile jocului sunt mai tot timpul încălcate din aceeași dorință a unora de a câștiga cu orice preț în loc să se bucure de frumusețea jocului „de-a viața”.
Trăim un prezent destul de „cenușiu” la nivel planetar și ne întrebăm de ce, sau chiar încercăm să găsim soluții, să ne implicăm în respectarea regulilor jocului. Dar oare noi respectăm regulile?! Ca să poți respecta regulile trebuie să le cunoști, dar nu numai regulile ci și „secretele” jocului, acele secrete care nu încalcă regulile ci doar te pot face fericit bucurându-te și mai mult de viață.

Jocul „de-a viața” este deschis și tot ce credem și percepem ca „restricție” sau „convenție socială” nu este decât o încălcare a regulilor creată în mod înșelător de către trișori. Aici nu intră religia respectiv Credința și Dogma credinței fiecăruia, fiindcă nimeni nu ne obligă să credem și este o alegere personală. Avem Liber Arbitru și-l folosim, conștienți de puterea lui sau nu.

Din bătrâni avem o vorbă: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.” – așa ni se transmite regula de bază a jocului „de-a viața”, în mod simplu și pe înțelesul tuturor.
Și totuși cum ajungem să facem altora ce nouă nu ne place?! Această atitudine o dobândim prin stimularea înșelătoriei asupra jucătorilor tocmai de către cei care înșeală mai mult. Astfel ei pot controla pervertirea jocului și mențin controlul asupra jucătorilor.

Sper să facem fiecare în parte tot ce ține de noi pentru a înceta să le facem altora ceea ce nouă nu ne place. Normal că există excepții de la regulă și putem lua drept exemplu masochiștii, acei oameni cărora durerea fizică sau emoțională dusă la extrem le provoacă un fel de plăcere bolnavă. Totuși este nefiresc să ne raportăm la excepții, mai ales la excepțiile bizare și limitate care au ajuns la acest stadiu degradant datorită unor traume etc. Dar și această raportare ține de Liberul Arbitru, corelat cu intuiția și discernământul fiecăruia.

Dacă am reușit să ne lămurim că viața este un „joc” care are reguli clare și verificate pe pielea noastră până la urmă, aș vrea să ne întoarcem la secretele jocului. Secrete pe care le putem asemui cu sarea și piperul, dar care, la fel ca orice condiment, au nevoie de un dozaj corect în raport cu cantitatea și combinația de ingrediente pricipale ale unei mâncări. A pune sare la mâncare poate potența gustul și savoarea, dar multă sare strică tot și ajungem să flămânzim. Fiți atenți și responsabili cum folosiți „secretele” jocului „de-a viața”.
Echilibrul este necesar în tot și-n toate!

SECRETUL ?!

Circulă de ani de zile, tot mai expusă public și preluată în fel și chip, informația că „Secretul” unei vieți împlinite este cunoașterea „Legii Atracției”. Acesta este, să zicem, „mitul”.

Bineînțeles că informațiile variază ca și mod de expunere, sunt incomplete de cele mai multe ori, sau sunt „prelucrate” pentru a fi de folos escrocilor care vânează tendințele sociale pentru a exploata naivitatea și lipsa de cunoaștere a unor oameni. Aceasta este mistificarea.

Pornind de la premisa că totul este în esență energie și vibrație, traduse tehnic (la limita simplității limbajului) ca fiind electro-magnetism, oamenii încearcă uneori să înțeleagă cum poate fi aplicată practic această informație a „Legii Atracției”.

Cu toții ne-am propus de nenumărate ori ca dorințele noastre (exprimate prin gânduri și uneori prin cuvânt rostit -rugăciuni sau incantații ritualice) să se materializeze. Acest „vis” a devenit uneori, sau deseori -de la caz la caz, realitate fără să știm că puterea lui de materializare a constat în Credința și Perseverența noastră în Credință și prea puțin în eforturile fizice. De fapt cu cât efortul fizic este mai mare, excedând capacitatea proprie de efort și obosindu-ne, cu atât Credința este mai slabă.
Dar oare știm de ce și cum se produce acest fenomen al „Legii Atracției”?
Știm cum să controlăm parcursul de la dorință la împlinire, în mod energetic dar și rațional aplicat?
Și dacă știm, sau aflăm cum să facem asta, ținem cont de legea jocului comprimată și exprimată simplu prin „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”?

Ca să poată fi înțeleasă „Legea Atracției” de cât mai mulți nu o să folosesc un limbaj tehnic, sau ezoteric, ci voi exemplifica pragmatic prin cuvinte care ne trezesc amintirea unor „întâmplări” personale.
De-a lungul vieții unii dintre noi conștientizează că nu-și mai găsesc locul într-o conjunctură socială, fie la locul de muncă, fie între prieteni și uneori chiar în familie, iar acum este momentul și pentru cei care citesc acest material și nu au conștientizat încă să își pună întebări folositoare. Cei care conștientizează încep prin a căuta răspunsuri, iar ceilalți pur și simplu se chinuie fără să știe de ce.

Atunci când ajungem să înțelegem anumite lucruri diferit de „convențiile” sociale și încercăm să exprimăm aceste înțelegeri în cercul de apropiați sau public, prima reacție pe care o primim este de genul: Cine ești tu să… De unde știi… Ai înnebunit… etc. Deși nu este obligatoriu să avem noi dreptate, lipsa de deschidere la „posibilități” a celor din jur ne întristează, ne frustrează și încet, încet, ne izolează.
Acesta este un exemplu de manifestare a energiei pe o lungime de undă diferită de cele comune și o putem pune tot într-o vorbă din bătrâni: „Cine se aseamănă se adună.”
Așa și cu preferințele de orice fel, cu pasiunile, cu abilitățile dobândite de-a lungul vieții, ne fac să ne simțim bine acolo unde găsim lucruri în comun și reciproca, să fim tot mai „neîmpliniți” acolo unde nu ne sunt împărtășite. Astfel, atunci când nu ne mai regăsim într-un cerc de oameni, ajungem să ne izolăm sau să fim izolați, iar și mai grav este când ne prefacem a fi la fel ca ceilalți și suferim în tăcere.

În situațiile descrise mai sus se pot observa câteva posibilități: suferința, izolarea, ruperea de cei cunoscuți și căutarea unora asemeni nouă. Toate cele trei posibilități, prin emiterea de energie manifestată involuntar în primele două cazuri și la voință în cel de al treilea, duc exact la împlinirea „Legii Atracției”. Oameni aflați în situații asemănătoare vor apare în viața noastră fiindcă emit același tip de energie.

Am dat un exemplu simplificat și raportat la relațiile interumane pentru a fi ușor de înțeles, dar trebuie menționat că aceste manifestări ale „Legii Atracției” se produc și în plan personal (noi cu noi înșine) și în plan material, adică pentru obținerea de lucruri materiale și beneficii fizice.

Cât am putut de simplu am „definit” trei zone de manifestare a „Legii Atracției” și deși ele sunt interconectate trebuiesc tratate separat înainte de a putea înțelege cum să le armonizăm și să beneficiem de maximul posibil.

„Secretul” așa cum se vehiculează și unii încearcă asiduu să-l asimileze în mod simplist „Legii Atracției” ca fiind unul singur și că funcționează pe toate palierele la fel (interuman, personal, material) este de fapt o altă mistificare. Această mistificare (escrocherie de cele mai multe ori) este posibilă datorită ignoraței sau prin manipularea oamenilor de către trișorii lumii pentru ca ceilalți să nu ajungă la rezultate concrete. Acești trișori sociopați și de multe ori (mai ales la vârf) chiar psihopați vor să țină numai pentru ei adevăratele secrete, dar cu toate acestea ei procedează într-un final la încălcarea Liberului Arbitru și până la urmă plătesc foarte scump. Noi suntem oameni normali și nu mergem pe calea lor.
Chiar dacă simțim cumva că „Legea Atracției” este reală nu putem beneficia pe deplin de ea și datorită acestor „psihopați” îndrăgostiți de putere.
Această lege funcționează și fără a fi stăpânită de către individ și fără ca acesta să o aplice în mod aprofundat -cunoscând mecanismele, cu credință și perseverență, dar tocmai de aceea nu numai că dă rateuri, ba mai mult se crează situații dramatice și consecințe pe măsură.

O altă problemă a „Secretului” tratat simplist este generarea de sugestii și autosugestii cum că este suficient să visăm cu ochii deschiși și gata. Mai spunem și niște bazaconii despre a fi „pozitiv”, mai „dezvoltăm” naiv și iresponsabil niște „concepte” personale, iar de aici până la a o lua razna nu mai este mult. Aceștia sunt oamenii „Flower Power” la fel de toxici ca escrocii de meserie fiindcă îi pot induce în eroare și pe alții.

Iată cele trei planuri principale ale manifestării „Legii Atracției”:
1. Planul emoțional și sănătatea fizică (eu cu mine – Planul personal)
2. Planul material al bunăstării (economic, financiar, acumularea de bunuri)
3. Planul relațiilor apropiate (noi în relație cu ceilalți din familie, comunitate etc.)

Aceste planuri fac un întreg într-un final și sunt inseparabile, dar dacă nu le înțelegem pe fiecare în parte cum funcționează și de ce trebuiesc privite separat înainte de a le contopi, vom rămâne prinși în capcana „Secretului” care în loc de fericire și mulțumire generează drame.

1. Planul emoțional și de sănătate fizică (eu cu mine – Planul personal)

Deși va părea bizar până la proba contrarie, care poate fi obținută doar prin experimentare, „Planul personal” este cel mai ușor de îndeplinit ținând cont că el nu implică relaționarea cu ceilalți sau cu lucruri materiale. Vă rog să înțelegeți că această aparentă separare de celalte planuri este abstractă și o tratăm ca atare pentru a nu pierde șansa de a putea experimenta și obține maximum de rezultate.

În planul emoțional și al sănătății fizice vom Crede și vom Persevera în Credința că suntem exact ceea ce gândim despre noi că suntem. „Eu sunt cel ce sunt.”
Deși aparent emoțiile ne sunt provocate din exterior, în fapt ele sunt doar consecința (efectul) unui proces de gândire, pe marginea unor evenimente exterioare, care se produce de cele mai multe ori involuntar.
Normal că, mai ales la început de drum, vom fi în continuare afectați emoțional din „exterior”, dar vom scăpa de această problemă odată cu alungarea gândurilor despre situația care credem că ne generează emoția și înlocuirea lor cu soluții raportate concret la ce se poate face și dacă nu se poate face cu simpla abandonare a așa zisei cauze exterioare.
Aceasta este ceea ce se numește detașare și odată aplicată cu Credință și Perseverență va duce la eliminarea emoțiilor negative.
Trebuie precizat că „emoțiile” nu sunt tot una cu simțirea și a persista în confunda cele două stări ne este fatal fiindcă ajungem să nu vrem să trăim fără „emoții”.
Ei bine tocmai că trebuie să trăim fără emoții și să Simțim atunci când trăirea are asupra noastră un efect benefic. Spunem că ne-am emoționat până la lacrimi, că am plâns de bucurie și credem că acesta este un lucru bun, care ne face mai umani, dar aici intervine ignoranța…
Lacrimile atât din punct de vedere fiziologic cât și (mai ales) din punct de vedere sufletesc au rolul de a curăța/a arde. Catharsis-ul sau purificarea prin lacrimi este cunoscut și studiat de către ezoteriști și în diverse religii. Termenul de catharsis (Κάθαρσις) este derivat din cuvântul grecesc καθαίρειν (katharein), care semnifică a curăța, la rându-i derivat din kathares, care înseamnă pur, curat, fără pată.
Așadar lacrimile declanșate de „emoții” ar trebui să curețe ceva din interiorul nostru, numai că fiind provocate de „emoții”, în timp ce ele curăță emoțiile trecute, adaugă altele emoții, traume noi, fix acolo unde se făcea curat. De aceea plânsul ar fi bine să fie experimentat, fără a fi sub influența unor emoții, prin acceptarea unor traume, frustrări sau și mai ales, prin acceptarea că nu am făcut numai lucruri bune altora și implicit nouă înșine. Acest proces de curățare prin plâns fără emoții va lăsa locul curat.
De azi emoțiile dispar, simt și mă bucur de ce simt, plâng doar în momentele când accept că e timpul să-mi recunosc slăbiciunile și tot ceea ce m-a afectat până acum.

Astfel vom atrage în viața noastră energii benefice, iar pe cele negative le vom ignora și doar în cazuri extreme de autoapărare sau de apărare a semenilor vom interacționa cu cei care produc lucruri negative strict cât este nevoie pentru a le înlătura.

Odată aplicate cele de mai sus starea noastră de sănătate fizică generală se va îmbunătăți pe măsură ce avem Credință și Perseverăm aplicat cu răbdare fiindcă curățenia și rezultatele vin în timp, de la caz la caz, după câte emoții am acumulat sub formă de frustrări și traume, de cât rău am făcut altora și pe măsură ce ne înlăturăm emoțiile înlocuindu-le cu simțirea.

În acest Plan Personal „Legea Atracției” se manifestă mai ușor și rapid decât în celalte două Planuri, pe care urmează să le prezentăm, fiindcă ne implică doar pe noi după ce conștientizăm că emoțiile sunt doar gânduri care ne aparțin și nu au nicio legătură reală cu faptele care ne-au „afectat”.
La faptele care ne-au „afectat” fie găsim soluții, fie pur și simplu conștientizăm următoarele: „Nu uita că ai ajuns acolo prin alegerile făcute chiar de tine, de acum sunt mai atent/ă la alegerile mele, dar mă las să simt, să trăiesc, să mă bucur de viață și de oameni”. Omule, vizualizează-te fericit, vizualizează-te plin de lumină, de bucurie, sănătos și energic, aducând prin faptele tale bucurie și altora, în mod altruist lipsit de interese meschine sau așteptări și nu uita : „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”

2. Planul material al bunăstării (economic, financiar, acumularea de bunuri)

Și în acest plan există un „secret” : Vizualizarea, Credința, Perseverența și Faptele sunt esențiale și fără ele „Legea Atracției” nu funcționează, dar Planul este condiționat de o lege subsecventă, așa numita „Lege a compensării”.

Să presupunem că Vizualizezi că vei dobândi o sumă de bani, știi exact suma, ba vezi și pachetele de bani, ce tip de bancnote sunt etc. Faci vizualizarea zilnic, Crezi și nimic nu-ți afectează Credința, ești Perseverent/ă și tocmai de aceea ai răbdare, Faptele tale sunt îndreptate înspre împlinirea dorinței și totuși… Au trecut poate ani fără să primești acei bani, chiar nu înțelegi unde ai greșit și de cele mai multe ori începi să te îndoiești de „Legea Atracției” și abandonezi dorința, de fapt doar Credința și Perseverența, dorința rămânând sub formă de frustrare.
Același lucru se produce pentru orice dorință care implică Planul material al bunăstării, casă, mașină, un loc de muncă mai bun etc. Bineînțeles că toate acestea le poți avea și prin efort personal fizic, intelectual, implicare, prin moștenire, șansă jucată în orice fel vrei tu, lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le abandoneze căci „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă.” Dar noi vorbim acum despre „Legea Atracție” și deși spuneam că se poate și prin efort susținut jocul este liber și doar tu alegi cum să ai parte de frumusețea lui, combinația între experiența fizică-intelectuală și practicarea conștientă a „Legii Atracției” este ideală.
Întorcându-ne la „eșecul” împlinirii Vizualizării ceea ce nu știi, fiindcă dacă ai ști nu ai abandona… este că „Legea compensării” este simplă și are logica ei raportată la lumea materială: Pentru ca tu să primești ceva material, altcineva trebuie să piardă, să renunțe, să ofere etc. Și aici „Legea Atracției” nu intervine/nu funcționează decât când există liber arbitru în acest sens (oferire nesilită pe care tu o atragi) sau atunci când cineva datorită alegerilor greșite (care îi afectează pe alții încălcându-le liberul arbitru) va fi „executat” chiar de faptele lui și pierderea aceea, direct sau printr-un întreg circuit oricât de complex, ajunge la tine fiindcă ai Vizualizat, ai Crezut, ai Perseverat și ai făcut Faptele potrivite în acord cu regula jocului: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”

3. Planul relațiilor apropiate (noi în relație cu ceilalți din familie, comunitate etc.)

Acest Plan este cel mai frumos, este cel care ne împlinește sufletește și care ne duce pe culmile cele mai înalte ale fericirii. Cu toate acestea este și cel mai complex, iar orice abatere de la simplitatea aplicării „Legii Atracției” în mod corect duce la drame și traume pe care le vom rezolva tot mai greu dacă nu ne corectăm rapid și consecvent, acceptând că am ales greșit calea și i-am afectat pe ceilalți.
Pentru a înțelege acest Plan și aplicabilitatea lui vom lua o situație privită din două perspective. Ambele perspective și orice ține de „Planul relațiilor personale” (realție de cuplu, familie, prieteni etc.) este direct legat de Liberul Arbitru.

Cu toții ne dorim ca în viața noastră să întâlnim și să „păstrăm” marea iubire, este un deziderat cu care ne naștem și îl simțim/trăim sub diverse manifestări, după cum ne formăm pe parcursul vieții.

Prima perspectivă este aceea a întâlnirii marii iubiri fără ca noi să fi aplicat „Legea Atracției” ( Vizualizarea, Credința, Perseverența și Faptele) moment în care ne trăim fericirea împlinirii esenței vieții din punct de vedere lumesc – menționez acest lucru nedorind să intru în polemici religioase, eu fiind la rândul meu un umil creștin-ortodox.
Totuși poate că „marea iubire” este doar pentru noi și pentru celălalt este doar „iubire”, dragoste, chimie, nevoie/necesitate etc.
Totuși poate că celălalt la un moment dat, din motive care țin sau nu de comportamentul nostru, sau situația noastră etc. va pleca din relație și atunci… Pffff… suntem distruși, vrem cu orice preț să avem înapoi ceea ce credem că am pierdut.
Ei bine, deși este mult de discutat despre o astfel de situație și ce se face sau nu, despre omul crampon, despre de ce așa și nu altfel… primul lucru pe care trebuie să-l facem este să-l lăsăm să plece. Dacă ești și tu pentru acel om „marea iubire” se va întoarce, va înțelege că nu poate trăi fără tine și lucrurile se vor armoniza.
În urma durerii lăsate poate vrem să apelăm la „Legea Atracției” și nimic nu este greșit în asta atît timp cât nu confudăm Vizualizarea, Credința, Perseverența și Faptele cu încălcarea Liberului Arbitru: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”
Primul lucru pe care îl putem face este să trimitem lumină și binecuvântare către omul iubit, doar îl iubim și vrem tot ce este mai bun pentru el. Fericirea femeii iubite, a bărbatului iubit, era cea mai importantă pentru noi când eram împreună. De ce ar fi acum altfel? Orice altceva nu era iubire ci doar dorință de a poseda și este posibil ca și acesta să fi fost un factor al pierderii suferite. Chiar dacă nu era vorba de posesiune și mai ales de aceasta, continuați să iubiți frumos acea ființă.

Mențineți starea de lumină asupra iubirii voastre și începeți reglarea Planurilor. Verificați dacă starea emoțională și sănătatea fizică vă sunt în echilibru. Ar fi bine, chiar și preventiv, să începeți „Planul emoțional și de sănătate fizică” și „Planul material al bunăstării” atât pentru voi, dar și pentru că este posibil ca unele dezechilibre din aceste planuri să fi erodat relația.
Simultan începeți și „Planul relațiilor apropiate” : Vizualizați cu Credință și Perseverență persoana iubită cum își deschide inima către voi. În această perspectivă, exemplificată aici, Faptele directe către persoana iubită trebuiesc cântărite cu mare atenție, nu deveniți femeia/bărbatul crampon. Dacă a fost clar că nu vrea să vă mai vadă sau să interacționați în vreun fel, respectați această dorință fiindcă altfel veți face mai mult rău, de fapt îi încălcați Liberul Arbitru. Știu că vă este greu, dar fiți om bun și corect: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”
Ei bine, perspectiva aceasta a întâlnirii „marii iubiri” și a pierderii ei, este una delicată din punct de vedere al „Legii Atracției”… Legea nu va funcționa dacă omul iubit nu mai vrea sub nicio formă și gata. Totuși dacă iubirea ta este sinceră păstrează lumina asupra lui și continuă „Planul relațiilor apropiate”. Atât timp cât nu faci nimic care să-l deranjeze, îi faci doar bine și vei primi de la Dumnezeu (folosiți orice nume vreți voi, toate sunt ale Lui) compensarea potrivită pe măsura sincerității tale.
Ar fi o escrocherie să afirm că se va întoarce sigur, iar dacă se întoarce este fix pentru că vă iubește și pentru că ați lucrat corect „Legea Atracției”, dar asta va afla fiecare în parte. Ține numai de voi dacă veți face ce v-am transmis și cât veți menține Planul.

A doua perspectivă a „marii iubiri” este atunci când nu am întâlnit-o, când încă tânjim după ea indiferent de vârsta la care am ajuns. Primul lucru de care trebuie să ținem cont este că la momentul când începem Vizualizarea, Credința, Perseverența și Faptele trebuie să nu fim implicați într-o altă relație. Pentru a putea avea parte de „marea iubire” prin „Planul relațiilor apropiate” calea trebuie să fie liberă. Nu este ca și cum am fi într-o relație și întâlnim marea iubire fără premeditare… dacă avem parte de acest lucru minunat, vom găsi o cale cinstită să ieșim întâi din relație și apoi să ne avântăm în marea aventură a fericirii „marii iubiri”. Dar, atunci când premedităm și folosim „Planul relațiilor apropiate”, dacă suntem într-o relație dezastrul este aproape de a ne fi fatal fiindcă ne păcălim pe noi, pe cel/cea cu care suntem în relație și tocmai ne pregătim să păcălim și marea noastră iubire.
Dacă am rezolvat și ținut cont de cele de mai sus, începem să ne cercetăm inima despre cum ar trebui să arate, să se comporte, ce pasiuni ar fi caracteristice etc. pentru ceea ce noi simțim că ar putea fi marea iubire. „Legea Atracției” se va pune în funcțiune și cu cât suntem mai clari în Vizualizare cu atât mai repede va veni spre noi marea iubire. Succes!

Aceste exemple date prin „Marea Iubire” pentru „Planul relațiilor apropiate” se pot lua ca referință, cu adaptările de rigoare, pentru a se aplica în toate relațiile interumane cu condiția general valabilă: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”

Acum vă las să experimentați gradual, sau după bunul vostru plac, ceea ce v-am împărtășit. Odată stăpânit un Plan veți prinde curaj (deja veți ști că funcționează, ați primit ce ați dorit) și veți trece la celelalte Planuri. Apoi le veți împleti și veți descoperi mai multe despre „Legea Atracției” decât pot și e cazul să vă spun eu acum. Dacă pare că nu funcționează, lasați dezamăgirea și observați unde ați greșit, în special fiți atenți la menținerea Vizualizării, Credinței, a Perseverenței și a Faptelor, iar ca factori complementari și decisivi uneori luați în considerare plasarea voastră în spațiul fizic potrivit ca loc (localitate, țară, continent etc.) și nu uitați că timpul este în favoarea voastră dacă trăiți în prezent. Trecutul a trecut, iar viitorul este prezentul perpetuu.

Mențineți Vizualizarea, Credința, Perseverența și Faptele, Legea Atracției funcționează cu ele sau fără ele însă haotic, odată stăpânită ne va aduce adevărate minuni în viața noastră.

Vă ofer cu mare drag aceste informații fără a cere nimic în schimb, fiindcă cred în puterea frumuseții jocului în care iubirea aproapelui se materializează atunci când oferi și lași deoparte așteptările, iar orice vine spre tine primești cu înțelepciune și dacă este benefic cu bucurie.
Pentru cele negative primirea trebuie făcută cu recunoștință fiindcă nimic nu este întâmplător și alegerile mele au generat acel efect.
Trimit lumină și binecuvântare către voi toți indiferent ce ați trimis, sau întors spre mine, fiindcă îmi va fi de folos, fie ca bucurie, fie ca lecție.
Tot ce am împărtășit cu voi aici este prea puțin din teorie și mai mult din experiențele mele și ale altora pe care i-am cunoscut personal și le mulțumesc pentru că au fost sau mai sunt prezenți în viața mea.
Vă mulțumesc!
Jocul „de-a viața” este liber: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.”

(Visited 335 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.