*** Genocidul asupra poporului român. – De ce calea legislativă nu mai are nicio șansă ? – De ce revolta a rămas ultima soluție ? ***

Motto: „Nu mă interesează că inamicul vrea să cred că nu poate fi învins, datoria mea este să lupt fiindcă altfel oricum voi pieri, eu, copiii și neamul meu.” – Anonim

Atunci când o „autoritate” existentă dovedește prin însăși actiunile întreprinse că duce la ruină poporul, viața fiecăruia și a tuturor, revolta devine o obligație chiar dacă este ultima soluție.

Normal că pentru a putea lua o decizie atât de importantă trebuie dovedit că „autoritatea” lucrează împotriva poporului.
Nu există în istoria omenirii niciun exemplu de dictatură, de ocupant, sau de stat opresiv care să-și recunoască vinovăția atât timp cât are puterea.

În cazul poporului român nu este nevoie de nicio dovadă în plus în afară de ceea ce este evident: De 33 de ani „autoritățile” lucrează împotriva poporului român, îl sufocă economic, îl tiranizează informațional, „educațional”, îl extermină la propriu și la figurat (prea puțin la figurat…) în mod sistematic și fără drept de îndoială. Într-un proces ulterior înlăturării opresorilor sunt sute de mii de probe care vor fi prezentate.

În 1989 nu era „voie” să faci revoluții și totuși s-a făcut.
Bineînțeles că a fost de fapt o lovitură de stat de care oamenii vremurilor s-au prins în 1990 și au încercat o revoluție adevărată pe care criminalul Iliescu a numit-o „Golaniadă”…
Niciodată opresorul nu-ți va da „aprobare” să te revolți, dar când nu poate fi înlăturat prin negocieri, trebuie alungat prin revoltă.

Legile date de trădători sunt toate un cumul de probe prin care se dovedește că există o acțiune premeditată de exterminare a poporului român, că de 33 de ani poporul român este supus unui genocid.
Bineînțeles că trădătorii criminali au vrut să-și ascundă urmele acestui genocid executat în primul rând printr-o falsă „legalitate” și au ascuns cele mai draconice legi într-o mare de legi inutile sau aparent morale.
Dovada este prezentată mai jos unde direct de pe site-ul Camerei Deputaților am extras proba numărul 1 : Poporul român este supus unui genocid executat prin legi ascunse între zeci de mii de alte legi.
Dacă de la 1864 până în 1989 România a putut fi condusă și administrată cu ajutorul a 1929 de legi, sub câteva regimuri și de-a lungul a 125 de ani… din 1989 până în prezent criminalii au fabricat 187.603 de legi – bineînțeles cu toate actele de aplicare, tratate internaționale, majoritatea acte de trădare dovezi prin ele însele, etc.
Caută acul în carul cu fân ! Asta au vrut să nu vedem otrava pusă pe raft între sticluțele cu apă chioară și colorată.
Bineînțeles că în cei 33 de ani au fost și mai sunt oameni care au identificat și clasificat fiecare act de trădare, fiecare crimă a genocidului împotriva poporului român.

Ca un ultim cuvânt să nu trecem cu vederea că pe site-ul Oficial al Camerei Deputaților se specifică clar că informațiile nu au „caracter oficial”… Stupidă și josnică încercare de a ne ameți de cap… Tot ce este pe un site oficial este oficial… Constituie probă. Dar cumva ei recunosc prin această tentativă de disculpare că nu sunt legitimi, că ei sunt doar impostori și mai ales criminali.

Nu știu ce vei crede, dar mai ales ce vei face, dar dacă nu faci vei pierde oricum…

https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame

(Visited 229 times, 5 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.