Contact

Dă-i la vale pe criminali !

Pune-le cătușele de mâini !

Urcă aici ce ai pe suflet (scrie o pagină sau sute…) şi câteva indicii, dovezi, probe, despre situaţii prin care ai trecut tu sau familia ta (nedreptăţi, oameni maltrataţi sau omorâţi în spitale), sau despre falşii patrioţi/naţionalişti, corupție în Poliţie, Jandarmerie, Servicii Secrete, administraţie publică, nume de infractori din aparatul de stat, fotografii, video, documente şi ai să vezi că orice acțiune pentru dreptate şi adevăr are succes alături de echipa noastră.

Accesează acest link pentru a încărca documentele fără ca identitatea ta să poată fi cunoscută. Site-ul unde urcați materialele este extern și complet criptat la transmiterea datelor.

Este gratuit şi nu necesită autentificare, ignoră mesajele de autentificare (nu este obligatorie) sau de cumpărare a variantei plătite, este suficient să dai click pe centru (vezi foto 1)  şi să încarci materialele, apoi doar copiezi link-ul de download (vezi foto 2) şi îl trimiți copy/paste prin formularul de contact de mai jos. În formular poţi pune nume fals şi email creat special pentru acest demers (nu folosi e-mail personal sau de serviciu !!!).

Deşi poți trimite multiple file, recomandăm să pui toate materialele într-o arhivă RAR sau ZIP

Recomandăm să folosești VPN sau Proxy pentru ca locația ta să rămână secretă cât timp urci materialele (poți descărca Free VPN) .

Cum procedăm pas cu pas …

 1. Luați toate documentele, foto,video etc. și le puneți într-un folder (dacă sunt mai multe, altfel puteți trimite și câte un document) pe care îl arhivați RAR.
 2. Deschideți site-ul https://ufile.io/ și urcați documentul sau arhiva (vedeți mai jos Foto 1).
 3. Nu este necesar să faceți cont pe site-ul unde urcați documentele, imediat ce încărcarea este gata va fi generat un link de descărcare (vedeți mai jos Foto 2).
 4. Copiați link-ul de descărcare și apoi reveniți aici pentru a trimite acest link de descărcare prin formularul de contact de mai jos.
 5. În formularul nostru de contact puteți scrie nume fals și adresă de e-mail falsă, la subiect treceți „anonima”, important este să dați link-ul de descărcare în rubrica „Mesajul tău”.
 6. Dacă doriți confirmare de primire faceți un cont de e-mail cu date false unde să vă putem trimite confirmarea de primire a documentelor (specificați în rubrica „Mesajul tău” – „Doresc confirmare”).
 7. Noi vom verifica informațiile primite pentru a nu fi induși în eroare, sau chiar puși în situația de a face „dezvăluiri” false, apoi materialele verificate și reale vor fi publicate, susținute public și transformate în dosare penale.

Dacă nu te descurci cu urcarea materialelor şi ai nevoie de ajutor trimite-ne un mesaj prin formular şi te contactăm noi prin email la adresa pe care o dai.

Recomandăm să îți faci cont de gmail fara date personale reale.

Cine vrea să-și asume identitatea reală public, sau doar către administratorii site-ului, este liber s-o facă și va fi susținut în întregul demers chiar și în fața instanțelor de judecată !

Fapte nu vorbe !

Dă-i la vale pe criminali !

  Foto 1

  Foto 2

  (Visited 1.407 times, 1 visits today)